Çözüldü Fortnite hile açmadan exploiting sebebiyle 1 gün ban ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

p4np4n Güvenilir Üye

The All-Seeing-Eye of CheatGlobal
Co-Admin
İletişim
image.png

selamlar arkadaşlar valodan sıkıldım fortnite oynasam dedim girdim oynadım biraz sonra maç ortası 1 gün ban yedim hile sebebiyle.
anakartım spooflu ve driverli disk spooferim var onu detectlemiş olabilir mi anlamadım bir türlü hile de açmadım ??

nasıl ban yiyorum ve bu bilginin kaynağı ne biraz açsana kardeşim diyorum ya sana dt olabilir disk spoofum driverli sonuçta
Kanka şöyle anlatıyım ben önceden fnde hile açıp spoofladım 1 gün dayandı ardından hilesiz olmama rağmen ban yedim. 24 saat yazıyordu bende 24 saat bekledim ve perm ban yedim.(nedeninin bilmiyorum dostum)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
image.png

selamlar arkadaşlar valodan sıkıldım fortnite oynasam dedim girdim oynadım biraz sonra maç ortası 1 gün ban yedim hile sebebiyle.
anakartım spooflu ve driverli disk spooferim var onu detectlemiş olabilir mi anlamadım bir türlü hile de açmadım ??
he aynen seni ucube mutante spoofer açmış arkadaşlar neden ban yedim diyor abicim sanki senin diski değiştirdiğini anlayamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt