realshava
Banned
seni deminden beri takip ediyorum mesaj kasıyorsun yüksek ihtimal ama eyweline sağlık zaten free ui gibi hoşuma gitti onaylansın denicem
seni deminden beri takip ediyorum mesaj kasıyorsun yüksek ihtimal ama eyweline sağlık zaten free ui gibi hoşuma gitti onaylansın denicem
bozmaz abihaydaa kaşar peynirinin üstünde kıl var bozar mı seni
send ss proof Bu herif komdediMatches rule ET MALWARE [ANY.RUN] DarkCrystal Rat Check-in (POST) at Proofpoint Emerging Threats Open
A Network Trojan was detected
kk forumda eski hesabımla vardım bayadır sadece sitede geziniyordum hesap çalındıydı banlandıydı açtırdım sonra tekrar çalındı falan çoktur forumda yoktum yeni geldim emin ol bilmediğim konularda yorum yapmıyorum spam atacak kadar düşük bir insan değilim teşekkür ederim zaten ne kadar mesaj yazmasam bile forum gündeminden haberdarımseni deminden beri takip ediyorum mesaj kasıyorsun yüksek ihtimal ama eyw
vede ilk 20 mesajı forumda konu açmak vs için yapıyorum zaten ondan sonrası kendisi gelecek diye düşünüyorumseni deminden beri takip ediyorum mesaj kasıyorsun yüksek ihtimal ama eyw
lan sen kimsin moron, sen benim kim olduğumu biliyor musun? boş boş chat yapma banlatacağım senisend ss proof Bu herif komdedi
ban affı geldikk forumda eski hesabımla vardım bayadır sadece sitede geziniyordum hesap çalındıydı banlandıydı açtırdım sonra tekrar çalındı falan çoktur forumda yoktum yeni geldim emin ol bilmediğim konularda yorum yapmıyorum spam atacak kadar düşük bir insan değilim teşekkür ederim zaten ne kadar mesaj yazmasam bile forum gündeminden haberdarım
vede ilk 20 mesajı forumda konu açmak vs için yapıyorum zaten ondan sonrası kendisi gelecek diye düşünüyorum