Open Source FORTNITE EXTERNAL SEVIYESINDE SRC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F4LEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hile src paylaşım konusunda neden kavga edersinki reple geç aq

ya gıt external ıcın gel dıyordun bana ne dıyon

maalesef okadar ugrasılcak degıl evet burda..
ıyı gubler...
la skimin devisin sen isteyene bunun ucube sesini atarım küçücük çocuk kaç saat tassaktaydik inandın sende
:haha:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aptl işte kk repledim zaten ugrasamam mılletın bitiyle bocegıyle

la skimin devisin sen isteyene bunun ucube sesini atarım küçücük çocuk kaç saat tassaktaydik inandın sende
:haha:
la sen kendını havalı mı zannedıyon aglıcam mdsjsdjfhsdfgsfsj guı nasıl olmus beyler yıldırımlar falndshfudfsd

burda kavga vs etmiyorum src temiz olmayabilir sonuçta virüslü içerik paylaşımından banlandı.yine attığı konular şüpheli insanlar kullanmasın diye uyarıyorum.repledim geçtim modlar görürse ban atarlar yine.

burda kavga vs etmiyorum src temiz olmayabilir sonuçta virüslü içerik paylaşımından banlandı.yine attığı konular şüpheli insanlar kullanmasın diye uyarıyorum.repledim geçtim modlar görürse ban atarlar yine.
dc gelsene sen transletini shtım

ff

ff

ASHIYGBUYFHBASNJFGANG

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt