mevcihan
Diamond Üye
sanmam göreceklerinimaalesef o kadar uğraşılacak bir insan değil.modlar görürse banlarlar.
sanmam göreceklerinimaalesef o kadar uğraşılacak bir insan değil.modlar görürse banlarlar.
evet anlarsın ben aciz insanburda küçüklüğünü halen devam ettiriyorsun aciz insan.bu kadar kudurmanı anlıyorum.
la skimin devisin sen isteyene bunun ucube sesini atarım küçücük çocuk kaç saat tassaktaydik inandın sendeya gıt external ıcın gel dıyordun bana ne dıyon
maalesef okadar ugrasılcak degıl evet burda..
ıyı gubler...

aptl işte kk repledim zaten ugrasamam mılletın bitiyle bocegıylehile src paylaşım konusunda neden kavga edersinki reple geç aq
la sen kendını havalı mı zannedıyon aglıcam mdsjsdjfhsdfgsfsj guı nasıl olmus beyler yıldırımlar falndshfudfsdla skimin devisin sen isteyene bunun ucube sesini atarım küçücük çocuk kaç saat tassaktaydik inandın sende
![]()
sen nulssun arkadasıyım ben valla valla diyerek gezinen ratçı lynx in arkadaşı değilmisin *mk safugbasyufgbyfabgha daha yeni farkettimaptl işte kk repledim zaten ugrasamam mılletın bitiyle bocegıyle
burda kavga vs etmiyorum src temiz olmayabilir sonuçta virüslü içerik paylaşımından banlandı.yine attığı konular şüpheli insanlar kullanmasın diye uyarıyorum.repledim geçtim modlar görürse ban atarlar yine.hile src paylaşım konusunda neden kavga edersinki reple geç aq
dc gelsene sen transletini shtımburda kavga vs etmiyorum src temiz olmayabilir sonuçta virüslü içerik paylaşımından banlandı.yine attığı konular şüpheli insanlar kullanmasın diye uyarıyorum.repledim geçtim modlar görürse ban atarlar yine.
burda kavga vs etmiyorum src temiz olmayabilir sonuçta virüslü içerik paylaşımından banlandı.yine attığı konular şüpheli insanlar kullanmasın diye uyarıyorum.repledim geçtim modlar görürse ban atarlar yine.
senle dc gelmem için bir sebep yok.banlanmanı bekliyorum sadece daha da fazla muhatap olmak istemiyorum.dc gelsene sen transletini shtım