benemmeJKI
Normal Üye
yeah yeahhh!!!!!!!!
evthala çalışıyor mu fortnite indireceğim bunun için
Buna bir loader yazar yayınlarım usta, ud kernel injectorüm mevcut.Selam dostlar ben r7flex bir hile source buldum ve onu signaturelarını ve offsetlerini değiştirdim
size sunucam,
Sadece DLL olarak vericem inject etmeniz lazım fakat böyle normal injectorlerle olmaz. Kernel Injector lazım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşunu kullanabilirsiniz main.cpp yi bulun ana kısmına girin orda Respawn001 olucak onu UnrealWindow yapın ve yanında ki test.dll ide dll namenize göre değiştirin.
Şöyle ki dll undetected fakat injector detected onun için ud kernel injector bulcaksınız ya da injectorün driverını değiştirceksiniz eğer legit oynarsanız 2 maç ve üstüne çıkabilirsiniz ama unutmayın FaceInjector detected.
Sizin için derlenmiş face injector:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(dll adını test.dll yapın bu face injector ve detected.)Özellikler:
Aimbot:
FOV
Smooth
Hitbox
Aim Prediction
ESP:
Box ESP
ESP Type
Skeleton
Trace Lines
Player Names
Exploits:
Aim While Jumping
No Weapon Switch Delay
No Spread
Rapid Fire
Trigger Bot
AirStuck
360 Fov
Instant Revive
Misc:
Visible Check
Show Fov Circle
CrosshairLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
26.07.2021 güncellendi
PLSBuna bir loader yazar yayınlarım usta, ud kernel injectorüm mevcut.
Adam yazmış konuyu düzgün okuyunhilenin ban durumu nedir