Fortnite Bounty Cheat | Aimbot, ESP, Bullet Teleport, Misc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi fonksiyon? win32k ile başlayan tüm sistem uzantılarında ki iletişimler dt
onu bilmiyorum ama dediğin değildir muhtemelen ben kendimde kulanıyorum ud bedavasıda premiumuda
Artık şöyle hileler uzman-efsane üye ve üstü gelsede uzun süre ( 7 8 gün) ud kalsa keşke herkese açık olunda 2 günde dt ve fix oluyor
1 aydır runluyo sahibi driver değişiyo hep iyi kalıyo

onu bilmiyorum ama dediğin değildir muhtemelen ben kendimde kulanıyorum ud bedavasıda premiumuda

1 aydır runluyo sahibi driver değişiyo hep iyi kalıyo
Sadece bundan bahsetmiyorumki diğer hilelerde var içinde

@MrQrexs kanka hile fixed galiba bi dene istersen lunch fortnite yazdıktan sonra oyunu başlatınca cmd de yazan kod falan herşey doğru ama menü gelmiyor secure boot kapalı vindows defender kapalı riot valo falan onlar da kapalı daha dün çalışıyordu fixlenmiş yani

Beyler hile fixlendimi çoğu kişi ya ban yedim demiş yada çalışmıyor demiş sırf hile için fortnite indiriyorum sıkıntı var mı ona göre indirmeyi durdurayım D:

discord sunucularından çıktım daha giremiyorum

@MrQrexs kanka hile fixed galiba bi dene istersen lunch fortnite yazdıktan sonra oyunu başlatınca cmd de yazan kod falan herşey doğru ama menü gelmiyor secure boot kapalı vindows defender kapalı riot valo falan onlar da kapalı daha dün çalışıyordu fixlenmiş yani
knk updateleiyolar bugğn updatelenir

cheati updatelediler serverlerine attıkları update:

vt:
@MrQrexs şu an yeni sürüm geldi güncellermisin

vt:

vt:

vt:

VirusTotal updated now are 15/68
unknown.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt