hypex tem öneriyorum bedava ücretli olarak larkshop varFormat atmadan VAL 5 açabileceğim bir "Spoofer" arıyorum önerileriniz varsa konuya cevap bırakabilirsiniz
Ana kartım MSI RAID ve benzeri olaylar gerektirmiyor USB ile format ve BIOS update çözüyor işimi ancak sıkıcı bir hal almaya başladı
larksharp değilmiydi o hoacamhypex tem öneriyorum bedava ücretli olarak larkshop var
unutmuşum kirve adamın dc adı o lark5808larksharp değilmiydi o hoacam
Format atmadan VAL 5 açabileceğim bir "Spoofer" arıyorum önerileriniz varsa konuya cevap bırakabilirsiniz
Ana kartım MSI RAID ve benzeri olaylar gerektirmiyor USB ile format ve BIOS update çözüyor işimi ancak sıkıcı bir hal almaya başladı
Sen kullanıyor musun önerir misin? Gerçekten kaldırıyor mu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirreis şuanda lifetime indirimde 1100tl falan aşırı iyi format bios fln gerek yok detaylı bakabilirsin snede
konu açtım kral kendi spoof satacam benden alabilirsinSen kullanıyor musun önerir misin? Gerçekten kaldırıyor mu?
evet ben formatsız yapamadım format atılması lazımFormatlı olarak Codegreen alabilirsin formatsız pek mumkun degil sanırım masyaf ve forceware görmüştüm @Layota @PLEISTOCENE @CodeGreen