Çözüldü Format Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defthackvip

Platinum Üye
kanka merhaba benim pc de sorun var flash olsa bile format atılmıyor yanlısıkla boktan bi sürüme güncelledim microsoft store vb yok
2023 güncel windwos 10 iso dosyası olan atabilir mi
normal şekil windowsu sıfırla dediğimde ise formatı atıyor ama aynı sürüme
acil yardım lazım

windows iso indirici programını atmayın işe yaramıyor bende gene
bu sorunu cheatglobal üyeleri çözer.

(Lütfen Güncel Güzel İso Dosyası Lazım)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dusuk sıstemlere nazaran uretılmıs surumlere LTSC denıyordu cekırdek kullanımı bakımından oyunlarda etkısının kotu oldugunu soyleyenler var
rufus uzerınden wındows 10 iso ındırebılırsınız 8gblık flasha yazdırırsınız sonra

Rufus ile yada iso downloader ıle ındırebılırsınız yada dırek microsoft sıtesınden 22h2 guncel surumu ındırebılırsın

Rufus ile yada iso downloader ıle ındırebılırsınız yada dırek microsoft sıtesınden 22h2 guncel surumu ındırebılırsın
çünkü ben bu sürüme geçerken normal iso dosyası ile geçtim bana 2023 microsoft store i olan iso dosyası lazım kanka
iso dosyası lazım bana onlar işe yaramıyor rufus için flaş lazım sanırsam flaş yok bende

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
flash olmadan format atamıyormuyum?
FLash sız ayarlardan sıfırla secenegı sadece formattan sonrakı halıne donderır sıstemı yınede bazı ayarlar kalır
format sıfırdan sıstem yuklemektır tum dıskı bıcımlendırıp ısletım sıstemı yazıcaksın sıfırlayarak surum degıstıremezsın akabınde dırek yukseltmede yapma bu kez sıstem kararsızlasır kasmayan pc kasmaya baslar 8GBLIK Flash ıle ms sıtesınden guncel ıso ındır yazdır GPT yada MBR at formatını

çünkü ben bu sürüme geçerken normal iso dosyası ile geçtim bana 2023 microsoft store i olan iso dosyası lazım kanka
iso dosyası lazım bana onlar işe yaramıyor rufus için flaş lazım sanırsam flaş yok bende
flaş olmadan formatmı atmak istiyorsun ?

FLash sız ayarlardan sıfırla secenegı sadece formattan sonrakı halıne donderır sıstemı yınede bazı ayarlar kalır
format sıfırdan sıstem yuklemektır tum dıskı bıcımlendırıp ısletım sıstemı yazıcaksın sıfırlayarak surum degıstıremezsın akabınde dırek yukseltmede yapma bu kez sıstem kararsızlasır kasmayan pc kasmaya baslar 8GBLIK Flash ıle ms sıtesınden guncel ıso ındır yazdır GPT yada MBR at formatını
hocam flaş olsa halledecem zaten
flaş olmadan formatmı atmak istiyorsun ?
bilgisayarı sıfırlamak istiyorum

Güncel İso Dosyası Olan Mevcut Mu Format Atacağım Flaş Vb Bende Olmadığı İçin Olmuyor Windows 10 Kullanıyorum
Biri Yardım Etsin LÜTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt