DARYLDIXON
Uzman Üye
masyafbaşlığa yazdım zaten fazla yüksek ücret olmazsa daha iyi olur
masyafbaşlığa yazdım zaten fazla yüksek ücret olmazsa daha iyi olur
dt satışlar kapalımasyaf
Aynen Knk Formatsız Kalıcı ban kaldırıyorsun satış konun bile yok boş adamsın iyi Forumlar xdben kaldırıyorum kanka çok komiksin la valla spofferlar kaldırıyo mu bilmiyorum spoofer kaldırıyor değişir işlemi nasıl yaptığına bağlı formatsiz yaptığım insanlar var gel discord sunucumu atayım ekran açayım nasıl istersen
senin gibileri topal etmeyi çok seviyorum kanka gel diyorum discord neden kuduruyorsun onu anlamadım forumda konusu olan güvenilir olmayanlar hepsi sc4m mı oluyor onu de hele bisi atsak Crâck diye paylasilmicak mi yasanmayan seyler mi bunlar kanka anlat hele bos adam diyor vasifsizsiniz copy paste takilmaya devamAynen Knk Formatsız Kalıcı ban kaldırıyorsun satış konun bile yok boş adamsın iyi Forumlar xd
eed sc4m oluyosenin gibileri topal etmeyi çok seviyorum kanka gel diyorum discord neden kuduruyorsun onu anlamadım forumda konusu olan güvenilir olmayanlar hepsi sc4m mı oluyor onu de hele bisi atsak Crâck diye paylasilmicak mi yasanmayan seyler mi bunlar kanka anlat hele bos adam diyor vasifsizsiniz copy paste takilmaya devamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkatil gel
alakasi yok ta dediğiniz gibi olsun exe istiyorlar atayım vt falan diyorum ekran açayım diyorum vesayre kabul edilmiyosa benlik bisi yok exe paylasmak zorunda değilimeed sc4m oluyo
Adam gibi ürününü satmak isteyen, içinde birşey olmadığını bilen, ürününe güvenen paşa paşa o exeyi atar. Ordan burdan bulduğun programi millete kullandırtıyosun.alakasi yok ta dediğiniz gibi olsun exe istiyorlar atayım vt falan diyorum ekran açayım diyorum vesayre kabul edilmiyosa benlik bisi yok exe paylasmak zorunda değilim
yasanir knk neyseAdam gibi ürününü satmak isteyen, içinde birşey olmadığını bilen, ürününe güvenen paşa paşa o exeyi atar. Ordan burdan bulduğun programi millete kullandırtıyosun.
Boş yapma la totoş, madem o kadar ii yabıon aç satış konusuyasanir knk neyse