format gerektirmeyen spoofer önericek var mı

ben kaldırıyorum kanka :D çok komiksin la valla spofferlar kaldırıyo mu bilmiyorum spoofer kaldırıyor değişir işlemi nasıl yaptığına bağlı formatsiz yaptığım insanlar var gel discord sunucumu atayım ekran açayım nasıl istersen :D
Aynen Knk Formatsız Kalıcı ban kaldırıyorsun satış konun bile yok boş adamsın iyi Forumlar xd

Aynen Knk Formatsız Kalıcı ban kaldırıyorsun satış konun bile yok boş adamsın iyi Forumlar xd
senin gibileri topal etmeyi çok seviyorum kanka gel diyorum discord neden kuduruyorsun onu anlamadım :D forumda konusu olan güvenilir olmayanlar hepsi sc4m mı oluyor onu de hele bisi atsak Crâck diye paylasilmicak mi yasanmayan seyler mi bunlar kanka anlat hele bos adam diyor vasifsizsiniz copy paste takilmaya devam katil gel

senin gibileri topal etmeyi çok seviyorum kanka gel diyorum discord neden kuduruyorsun onu anlamadım :D forumda konusu olan güvenilir olmayanlar hepsi sc4m mı oluyor onu de hele bisi atsak Crâck diye paylasilmicak mi yasanmayan seyler mi bunlar kanka anlat hele bos adam diyor vasifsizsiniz copy paste takilmaya devam katil gel
eed sc4m oluyo

alakasi yok ta dediğiniz gibi olsun exe istiyorlar atayım vt falan diyorum ekran açayım diyorum vesayre kabul edilmiyosa benlik bisi yok exe paylasmak zorunda değilim
Adam gibi ürününü satmak isteyen, içinde birşey olmadığını bilen, ürününe güvenen paşa paşa o exeyi atar. Ordan burdan bulduğun programi millete kullandırtıyosun.

free zor bulursun ama ücretli olarak masyaf önerebilirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt