rimeyakar
Banned
- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
spoof varsa evetdelayda ise yarar mi
spoof varsa evetdelayda ise yarar mi
delayi kaldiriyormuhocam kullanırım tabi fakat ben sunucum için sadece bi cleaner yapmak istiyorum
yarar tabiki
teşekkürler hocam hemen inceleyim geri dönüş yapıcam
hocam inceledim fakat işime yarayan birşey bulamadım bana işlemi yaptıktan sonra nereleri sildiği lazımşöyle buyrun hocam https://cheatglobal.com/konu/valorant-log-cleaner-cheatglobal.61669/ burdan bi inceleyin isinize yarar mı yaramaz mi
kanka cleanerden bahsediyorsan cleaner format atmadan spoof atmanı sağlar tempden bahsediyorsan evet kaldırır delaydelayi kaldiriyormu
valorant benim bildigim kadariyla sadece anakarta ban atmiyor ssd hdd disklerede ban atiyor ya spoofer kullanicaksin yada parça değiştireceksin diye biliyorum bendelayi kaldiriyormu
yarardelayda ise yarar mi
cleaner ın neyi sildiğini bulamazsın zaten diye biliyorum piyasada cleaner olmamasının sebebi o ghosty de var ama yeni geldi bazen işe yaramayabilyorhocam inceledim fakat işime yarayan birşey bulamadım bana işlemi yaptıktan sonra nereleri sildiği lazım
kanka cleanerden bahsediyorsan cleaner format atmadan spoof atmanı sağlar tempden bahsediyorsan evet kaldırır delay
neden bulamayayım hocam bulurum elbetcleaner ın neyi sildiğini bulamazsın zaten diye biliyorum piyasada cleaner olmamasının sebebi o ghosty de var ama yeni geldi bazen işe yaramayabilyor
Beklemedeyiz hocam.bugün bi cleaner paylascam onu kullan istersen vanguard, battle, eye, eac saydıklarımın hepsi için çalışıyor kullanırsın
iyide neyin silindiğini bilsen piyasada cleaner olmazmıydı zaten ? piyasada benim bildiğim birtek ghosty var eğer sebep bu değilse sebep ne ?neden bulamayayım hocam bulurum elbet
bir tek ghosty yok shelianında cleaneri var bildiğim bide nelerin silindiğini buldum hocam şuan üzerinde çalışıyorum cleaneriniyide neyin silindiğini bilsen piyasada cleaner olmazmıydı zaten ? piyasada benim bildiğim birtek ghosty var eğer sebep bu değilse sebep ne ?