Satıyorum 𝗙𝗢𝗥𝗘𝗩𝗘𝗥𝗖𝗛𝗘𝗔𝗧𝗦 – 𝗣𝗥𝗜𝗩𝗔𝗧𝗘 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗟 | 𝗕𝗨𝗜𝗟𝗧 𝗙𝗢𝗥 𝗣𝗘𝗥𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗡𝗖𝗘 & 𝗦𝗘𝗖𝗨𝗥𝗜𝗧𝗬

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Neyin kavgasını ediyorsunuz olm konudaki ürün zaten Wayking derlediğin için niye sana para veriyoruz

dediğim gibi driverların orda o Crâck benim için sorun değil diyorumya ud değil birşey değil crash atıyor apiden geçince Crâck olmuyor ben sana şuan söylüyorum yeni loaderımı dene kırabiliyorsan helal olsun derim :D ama gidipte boklu crp authu geçtin diye övünüyorsanki onu bile 5 saate geçebildin sen düşün şuankini diyorum burası bir konu eğer sen icraat göstermek istiyorsan gel satın al verelim sana loaderı dene diyecemde paranda yok neyse çekilişleri takip et.
gsw yi cracklemeye çalışmış crackleyememiş boş kişiler için ismini karalamaya değmez kral

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Neyin kavgasını ediyorsunuz olm konudaki ürün zaten Wayking derlediğin için niye sana para veriyoruz
sen cidden bunu wayking src ile aynımı zannediyorsun peki sormam gerek o sourcede perfect autoshoot perfect slient perfect autowall nerde onu atan benim zaten çoluk çocuklar hatta yararlananları da söyliyelim diyecem ayıp olur şimdi neyse bir çok insan o source sayesinde ürün yapabildi kısaca benim sayemde sadece cg ye atmadım çunki benim src zannedip aptal aptal konuşucaklardı aynı senin gibi :D hadi onuda geç mosca aimbot nerde.

sen cidden bunu wayking src ile aynımı zannediyorsun peki sormam gerek o sourcede perfect autoshoot perfect slient perfect autowall nerde onu atan benim zaten çoluk çocuklar hatta yararlananları da söyliyelim diyecem ayıp olur şimdi neyse bir çok insan o source sayesinde ürün yapabildi kısaca benim sayemde sadece cg ye atmadım çunki benim src zannedip aptal aptal konuşucaklardı aynı senin gibi :D
Sona kadar iyiydin hatta like attım kanka üzülme diye de kimi yiyorsun Allah için bu dediklerin leaked sensede olan şeyler unknowna paylaşılan şeyler kendine gel bi ya menüyü bile değişmemişsin sizin gibi insanı mal yerine koyanların konusu onaylanmamalı

dediğim gibi driverların orda o Crâck benim için sorun değil diyorumya ud değil birşey değil crash atıyor apiden geçince Crâck olmuyor ben sana şuan söylüyorum yeni loaderımı dene kırabiliyorsan helal olsun derim :D ama gidipte boklu crp authu geçtin diye övünüyorsanki onu bile 5 saate geçebildin sen düşün şuankini diyorum burası bir konu eğer sen icraat göstermek istiyorsan gel satın al verelim sana loaderı dene diyecemde paranda yok neyse çekilişleri takip et.
icraat göstermek istediğimizde loaderi nasıl aldığımızı gördün kardeşim benim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt