⭐ForceWare Valorant Permanent | SPOOFER | ✅ Format, Bios, Raid Gerektirmez! All Motherboards WORKED ✅!

ustam kusura bakma da 3000 lira yazmışsın sınırsıza sync bile 1800 liraya satıyoken neyin tripleri bunlar noname bi spoofera göre çok istiyorsun fiyat
Kanka amaç çok para olsa ben buraya One Time 200TL yazıp sınırsızıda 500'e koyar 1 satacağıma 5 satarım. Amacımız slotlu bir hilenin mantığıyla aynı sayıda az nitelikte yüksek bir ürün oluşturmak. Ayrıca sync kadar satışımız olsaydı bizde fiyatda oynama yapardık.

Kanka amaç çok para olsa ben buraya One Time 200TL yazıp sınırsızıda 500'e koyar 1 satacağıma 5 satarım. Amacımız slotlu bir hilenin mantığıyla aynı sayıda az nitelikte yüksek bir ürün oluşturmak. Ayrıca sync kadar satışımız olsaydı bizde fiyatda oynama yapardık.
ustam kusura bakma da dediğim gibi sen kimsin noname bi spooferi 3000 liraya nasıl satabileceğini düşünüyorsun senden daha tecrübeli adamlar 100 dolara satıyo diyorum slot mantığıyla satıyorum diyosun yanlış düşünüyosun

ustam kusura bakma da dediğim gibi sen kimsin noname bi spooferi 3000 liraya nasıl satabileceğini düşünüyorsun senden daha tecrübeli adamlar 100 dolara satıyo diyorum slot mantığıyla satıyorum diyosun yanlış düşünüyosun
Spoofer'ı neredeyse 2 Yıldır satıyoruz. Force Ware ismiyle belirli bir community oluşturduk ve bu isimle yayınlamaya karar verdik. Daha öncede burada satışını yapmıştık. Spoofer noname değil sadece sen yeni görüyorsun veya yeni ismiyle ilk defa duyuyorsun. Ayrıca böyle bir özellikte ki ürünü format bios attırıp 1809 kurduran spooferlar ile aynı fiyata sokamazdık.
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt