ryxme
Efsane Üye
aga denemek icin chatgptye yaptirdim direkt.degilmis XD ( peki bu gptnin yaptığı kod ne olarak geçiyor?)Bu flux bile değil kanka
aga denemek icin chatgptye yaptirdim direkt.degilmis XD ( peki bu gptnin yaptığı kod ne olarak geçiyor?)Bu flux bile değil kanka
Bok gibi kod kafasına göre local bir auth yapmışaga denemek icin chatgptye yaptirdim direkt.degilmis XD ( peki bu gptnin yaptığı kod ne olarak geçiyor?)
C++ dili ile oluşturulan FluxAuth projelerinde lisans (license key) kısmını atlamanıza yarar.
Bu sayede lisans anahtarı olmadan giriş yapabilirsiniz.
x86-x64 Destekler.
VMP, Themida gibi paketlenmiş - sanallaştırılmış dosyalarda çalışır.
Kırılacak programın isminde boşluk veya özel karakter bulunmadığından emin olun. Varsa, aaa.exe veya başka bir isim verin.
8code.org (Revolex & ThichQuangDuc) tarafından yapılmıştır.
Ekran Resmi:
Video:
İndir:
Linkleri son kez güncelliyorum, artık güncellemeyeceğim. İndiren arkadaşlar biryere upload edip paylaşırsa iyi olur. Linkler tekrar kırılırsa dosya için bana DM gönderebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MD5: 90A5CEA5A1E3269B6E070056F807B34E
SHA-1: 052544ECAEE779050DABEF80DE23A9C3EBF7DFDE
https://cheatglobal.com/konu/keyauth-file-dumper.58368/page-4#post-1110328deneyecektim link silinmiş dost dostum dosya upload gibi sitelere koy sana nerden ulaşabilirim
Link için DM gönderin. Burda paylaşılan linkler 1 gün içinde telif yiyor.key auth değil neyse
C++ dili ile oluşturulan FluxAuth projelerinde lisans (license key) kısmını atlamanıza yarar.
Bu sayede lisans anahtarı olmadan giriş yapabilirsiniz.
x86-x64 Destekler.
VMP, Themida gibi paketlenmiş - sanallaştırılmış dosyalarda çalışır.
Kırılacak programın isminde boşluk veya özel karakter bulunmadığından emin olun. Varsa, aaa.exe veya başka bir isim verin.
8code.org (Revolex & ThichQuangDuc) tarafından yapılmıştır.
Ekran Resmi:
Video:
İndir:
Linkleri son kez güncelliyorum, artık güncellemeyeceğim. İndiren arkadaşlar biryere upload edip paylaşırsa iyi olur. Linkler tekrar kırılırsa dosya için bana DM gönderebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MD5: 90A5CEA5A1E3269B6E070056F807B34E
SHA-1: 052544ECAEE779050DABEF80DE23A9C3EBF7DFDE