CreamBey
Gold Üye
Merhaba arkadaşlar,ben flipper zero almayı düşünüyorDUM fakat türk tanıtım videolarını izledikten sonra 200 dolarlık hiçbişey yapmadığını düşünüyorum sadece kopyalama işlemleri ve açma kapama yapıyor neredeyse
örneğin;TV AÇMA KAPAMA bunu benim telefonumda yapıyor.Yaptığı tek ekstrem şey nfc ve rfıd leri kopyalaması ama bakın dikkat edin KOPYALAMASI yani bunu yapması için zaten bizim o çipe ihtiyacımız var,benim alma amacım bişeyi kopyalamadan direk kendisinin bişeyleri açabilmesi.Örneğin bir araba anahtarını kopyalayıp sonrada flipperle o arabayı açabiliyorsunuz üstelik BMW de start stop bile yapılıyor ama benim istediğim şey bu değil kopyalama yapmadan yani arabanın asıl anahtarına ihtiyaç olmadan kendisinin bütün frekansları deneyip hızlı bir şekilde o arabayı açması.
ayrıca kredi kartı kopyalıyor diyenler tamam kart numarasını falan gösteriyor ama kopyaladığı nfc ile pos çalışmıyor maalesef işlevsiz zaten CVV no da göstermiyor.
UZUN LAFIN KISASI SİZCE ALINIRMI O PARAYA?
UMARIM DERDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR TEŞEKKÜRLER.
örneğin;TV AÇMA KAPAMA bunu benim telefonumda yapıyor.Yaptığı tek ekstrem şey nfc ve rfıd leri kopyalaması ama bakın dikkat edin KOPYALAMASI yani bunu yapması için zaten bizim o çipe ihtiyacımız var,benim alma amacım bişeyi kopyalamadan direk kendisinin bişeyleri açabilmesi.Örneğin bir araba anahtarını kopyalayıp sonrada flipperle o arabayı açabiliyorsunuz üstelik BMW de start stop bile yapılıyor ama benim istediğim şey bu değil kopyalama yapmadan yani arabanın asıl anahtarına ihtiyaç olmadan kendisinin bütün frekansları deneyip hızlı bir şekilde o arabayı açması.
UZUN LAFIN KISASI SİZCE ALINIRMI O PARAYA?
UMARIM DERDİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR TEŞEKKÜRLER.