flexdyn hk şikayet değildir sadece bilmenizi istiyorum

İletişim
@flexdyn arkadaşımızdan dün saat 16:19 da discord hesabı satın aldım arkadaşa 250tlsini attım fakat bana dün dedi ki parayı atmadan once 19:00 veya 18:00 gibi hazır olur hesabın dedi ve buna güvenerek parayı attım hesabı beklemeye başladım saat 8 oldu yazdım fakat hala hesap yok 9 10 oldu derken arkadaştan bu sefer direkt cevap gelmemeye başladı yani 250tl için bunları yapıcaksan ne diyim :D
93a3sdp.png
9esl789.png

pc7g4rx.png

bana kart tedarikçisinin aktif olmasını bekledigini soyledi fakat dedigim gibi ben satın alırken kart tedarikçine yazmıyorum da beklemek de zorunda değilim parayı attırmışsın beni tedarikçilerin alakadar etmiyor dipnot geçeyim şikayet konusu açmamamın sebebi hesap satış konusu olmaması.

arkadaşın satış konusu:https://cheatglobal.com/konu/boostl...119-90-tl-iyi-satislar-yazar-misinizz.102695/

sadece arkadaşın yaptıgını gormenizi istedim.
@easylightning

kart tedarikçisi ile dc hesabı ne alaka aq

burası türkiye burda 10 lira için bile dolandırırlar, aracı firma olmaksızın alışveriş yapmayın dayi

ya ben bundan 2022 yılında oluşturulmuş ve 3 ay nitrolu hesap aldım kart lazımmıs tedarikçiside kart sağlıyormus falan fistan
knk itemdede 250 tl zaten oto teslim itemsatış garantisiye alsaydın bari

knk itemdede 250 tl zaten oto teslim itemsatış garantisiye alsaydın bari
ya dedim aynı bok oluyor bari dedim cgde tanınan birinden alayim pişman oldum zaten

3 aylık nitroyu civcivle mi geçiyorlar bide yazık aq
ve ayrıyetten cheatglobalde şöyle bi saçmalık var ben bu adamdan hesap aldım mesela ya fakat cgde sadece boost satıs konusu oldugu icin hiçbirşey yapmıyorlar adama :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt