Syx
Diamond Üye
bana flex in dc yi ver inaniyim kanka kanıt gösterdost gercekden zok zekisin Flex client zaten src yi alip kendisi gibi gosterdi sonrada Crâck yediler
bana flex in dc yi ver inaniyim kanka kanıt gösterdost gercekden zok zekisin Flex client zaten src yi alip kendisi gibi gosterdi sonrada Crâck yediler
Flex diye vir client var yine Crâck işleri için bana atılmıştı ama bu arkadaşlar benden önce davranmış elinize sağlıkbana flex in dc yi ver inaniyim kanka kanıt göster
burda zaten flex client gözüküyor ama bakarsan ghost fln yokFlex diye vir client var yine Crâck işleri için bana atılmıştı ama bu arkadaşlar benden önce davranmış elinize sağlık
burda zaten flex client gözüküyor ama bakarsan ghost fln yok
kanka biliyom bu farklıda adamların dc sunucusu yok youtube de videoları yok bunlar nerden bulduda crackledibu flex client ayrı birşeydi 2021 2020 2022 civarlı gibi vardı diye hatırlıyorum o zamanlar skid hileler yoktu crde
chet de yüklendiği yazıyor fakat menü hiçbir şekilde gelmiyor ne yapmam lazım kankakanka biliyom bu farklıda adamların dc sunucusu yok youtube de videoları yok bunlar nerden bulduda crackledi
full ekranda yapmamenü gelmiyor
chet de yüklendiği yazıyor fakat menü hiçbir şekilde gelmiyor ne yapmam lazım kanka
pencere modunda yaptığımdada gelmiyorfull ekranda yapma
sdk lar vs hepsi yüklüfull ekranda yapma
inserte basınca gelmesi lazımpencere modunda yaptığımdada gelmiyor
sdk lar vs hepsi yüklü