maalesef life-time satisimiz mevcut degillifetime 1000 türk larisi
maalesef life-time satisimiz mevcut degillifetime 1000 türk larisi
Teşekkürler.Onaylanmıştır...
tesekkurlerOnaylanmıştır...
real mappermisin x ile başlıyor hatta dın beni eklesene geri discordan
başkasının ürününü para ile kırıp teslim etmeyip satıcak kadar gariban mısın şansa gruba çekmeseler görmeyeceğim seni
bunlar nedir kuzen bide gruptan q falan atmışsın işin bitince q.weq.we.qWE
bugün saat 9 da mahkemem var sağ sağlim kurtulup biterse direk evindeyim bilgin olsun bunu dolandırdığın veletler demiyor ben diyorum benle muhattap olucaksın 3-5 kişinin hatrı olmasa senin gibi bir garibanı umursamam bile
400 dolar için tokat atıyorsun millete ben o paranın kat kat fazlasını 1 günde alıyorum
dua et sağ sağlim çıkmayım mahkemeden eğer çıkarsam ensende olucam
discord: mappersup iletişime geçebilirsin birazdan vatan emniyetine geçeceğim hızlı ol yaz telefon falan yanımda olmayacak.real mappermisin x ile başlıyor hatta dın beni eklesene geri discordan
senden mi korkacagim sunepe sen degil atan gelse bana bir sey yapamaz sanali umursayan aptal arkadaslarindan farkin yok
başkasının ürününü para ile kırıp teslim etmeyip satıcak kadar gariban mısın şansa gruba çekmeseler görmeyeceğim seni
bunlar nedir kuzen bide gruptan q falan atmışsın işin bitince q.weq.we.qWE
bugün saat 9 da mahkemem var sağ sağlim kurtulup biterse direk evindeyim bilgin olsun bunu dolandırdığın veletler demiyor ben diyorum benle muhattap olucaksın 3-5 kişinin hatrı olmasa senin gibi bir garibanı umursamam bile
400 dolar için tokat atıyorsun millete ben o paranın kat kat fazlasını 1 günde alıyorum
dua et sağ sağlim çıkmayım mahkemeden eğer çıkarsam ensende olucam
öncelikle sanal ile zerre alakam yoktur sadece kaliteli ortam yaparım takılır geçerim senin tüm hayatın sanal ama bilgin dahilinde olsun herhangi bir itirazın varsa kişisel discord hesabımdan bana ulaşabilirsin yüz yüze çözeriz problemini canını sıkma hiç hem böyle kimse birşey yapamaz bana falan deme böylelerini çok gördüm artık ciddiye almıyorum hep olmaz olmaz dedikçe oluyor zaten bende birşey olmaz derdim bak ak parti gençlik kolları müdürü 1 saat önce karşımdaydı mahkemedeydik elimi kolumu sallaya sallaya çıktımsenden mi korkacagim sunepe sen degil atan gelse bana bir sey yapamaz sanali umursayan aptal arkadaslarindan farkin yok
fotograftaki insanlarla dun gece gruptaydim loaderimi gosterdim ve olaylar ozur dilediler bir problem kalmadi sorun yok.
he bide 400 dolar bounty yerine sadece 20 dolar odeme aldim onuda soylemislerdir