fiveme basliycam

fiveme başliycam bi siteden 20 tlye hesap buldum bu hesapla fiveme girebilirmiyim bilgisi olanlar yardimci olabilirmi

hesap alma fresh key al bende öyle yaptım daha garantili oluyo

sana methot söyliyim steam toolstan gta legacy stema at ordan indir sonra rock star hesabına 30 tlik fresh key gir giriyon toolsu bilmiyosan açıklıyabilirim
isminin altındaki yere "curl parrot.live" yazsan çok hoş durur ha bide fiveme başlama bence kanka ben izlerken seviyorum ama kaliteli server bulmak çok zor diye biliyorum eğer bulursan oyundan çok zevk alırsın

onun yerine zulaya para yatırıp oynasan daha çok keyf alırsın şaka demiyorum mta ve fivem 2026da çok toxic insanlarla dolmuş saçma sapan olaylar yaşanıyor eski ortam eski zevk yok herkes gizliden hile kullanıyo sunucuda tanıdığın eşin dostun yoksa ezer geçerler

onun yerine zulaya para yatırıp oynasan daha çok keyf alırsın şaka demiyorum mta ve fivem 2026da çok toxic insanlarla dolmuş saçma sapan olaylar yaşanıyor eski ortam eski zevk yok herkes gizliden hile kullanıyo sunucuda tanıdığın eşin dostun yoksa ezer geçerler
niye ya okadarmı kotu oldu fivvem

olm herkes kötülüyoda sunucu bulamıyorum ben en son racon girçektim saçma sapan şeyler istiyo diye saldım
Racon boş Türk rp aşırı kötü geliyor bana illegallerin hepsi kendini ya dalton sanıyor yada 01 falan legaller de mesutkomser oluyo kötü yani hard sadece daddy rp mi ne vardı barisytbnin sunucu

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt