ERSOYULUBEY
Uzman Üye
14 gunluk ban yedım nasıl banımı nasıl kaldırabılırım spoofer vs kaldırır mı bu banı
Son düzenleme:
spooferlada kaldırır böylede ben bu şekilde açıyorum 10tlye rc alıyorum bu kadarben direk 300 yedim kaldırdım daha yeni
10 tlye rc nerden alıyorsun bıde rockstar hesabıma mı ban atıyor fıvemspooferlada kaldırır böylede ben bu şekilde açıyorum 10tlye rc alıyorum bu kadar
global ban, rockstar steam baglantılı olan discord vb bunlara ban atıyor gibi birşey banın açıldıkdan sonra yetki verirsen aynı discorda yine ban yiyorsun10 tlye rc nerden alıyorsun bıde rockstar hesabıma mı ban atıyor fıvem
benım epıcde rc hesabım rc hesabım ban yemedıyse steamle dcyı degısımglobal ban, rockstar steam baglantılı olan discord vb bunlara ban atıyor gibi birşey banın açıldıkdan sonra yetki verirsen aynı discorda yine ban yiyorsun
önceden almıştım 10 15 tane vardı sonuncuyu gecen ay kullandım tekrar ban yedim açmadım daha duruyor oyle10 tlye rc nerden alıyorsun bıde rockstar hesabıma mı ban atıyor fıvem
bişey diceem normalde global açan spoofer sw banı açmaz ama globalı açınca sw banlarım açıldı niye öyleeönceden almıştım 10 15 tane vardı sonuncuyu gecen ay kullandım tekrar ban yedim açmadım daha duruyor oyle
yenı rc hesabı yenı dc yenı steam hesabı ıle gırıs yaptıgın ıcın hıcbır ban durumu mevcut degılbişey diceem normalde global açan spoofer sw banı açmaz ama globalı açınca sw banlarım açıldı niye öylee
biraz garip normalde açmaması lazım hangi spoofer ı kullandınbişey diceem normalde global açan spoofer sw banı açmaz ama globalı açınca sw banlarım açıldı niye öylee
kendi spooferimi bi arktan almıştım oda yabancı birinden almıştıbiraz garip normalde açmaması lazım hangi spoofer ı kullandın
ozaman içinde cleaner fln da vardır iyi spoofer demekkikendi spooferimi bi arktan almıştım oda yabancı birinden almıştı