su sourcesi olan paslayabilir mi yada aimbotla silenti calısan herhangi bir source
Geliştireceksen bu base berbat geliştirme daha iyi kendi baseini yaz yada başka base bul wexizeın basei dünyanın en sorunlu basei pişman olmaman için söylüyorum iyi forumlar
kendi basem var zaten silent,esp dahil bütün özellikler calısıyor sadece aimbot'u calıstıramadım offsetler güncel olmasına rağmen bi arkadas tavsiyesi üzerine aimbotunun saglam oldugunu duydum onu alıp pastelicektimGeliştireceksen bu base berbat geliştirme daha iyi kendi baseini yaz yada başka base bul wexizeın basei dünyanın en sorunlu basei pişman olmaman için söylüyorum iyi forumlar
Aimbotu kim kullanıyorki yapma daha iyi bencekendi basem var zaten silent,esp dahil bütün özellikler calısıyor sadece aimbot'u calıstıramadım offsetler güncel olmasına rağmen bi arkadas tavsiyesi üzerine aimbotunun saglam oldugunu duydum onu alıp pastelicektim
özellik özelliktir dursun zarar gelmez full + full olsun istiyomAimbotu kim kullanıyorki yapma daha iyi bence
su sourcesi olan paslayabilir mi yada aimbotla silenti calısan herhangi bir source
yav olm amacım base degil diyorum anlamıyon mu ?mwfree base bile daha iyidir
gencolar siz bugün bana sayıyla mı geliyorsunuz ters ters cevaplaryav olm amacım base degil diyorum anlamıyon mu ?
tamam kardeşim adamsın wp dan haberdar etmal mal cevaplar verme ters ters cevaplar vermeyelim yukarda yazmısım base lazım degil diye amacımı söylemisim daha ne diye bu base kötü bilmem ne diyon ben senin fikrini sormuyom ki ayrıca varsa at yoksa yok de bu kadar basit
ilgi arama hadi yallah konumdantamam kardeşim adamsın wp dan haberdar et