leviatthan
Diamond Üye
nasıl bilen varmı güzel diyorlar genelde dtmi aktif olarak?
Tamam dt olduğuna dair kanıt at ud olduğuna göre video kaydı var sende dt olduğunu kanıtla merak ettimdt tabi boklu opensource bypass ile nasil 2 gunde bir update alan ac leri fixleyecekler fg devri bitti butun sunucularda waveshield var
Open source hâlini bulursan wp dan haberdar etdt tabi boklu opensource bypass ile nasil 2 gunde bir update alan ac leri fixleyecekler fg devri bitti butun sunucularda waveshield var
SPDOFKFIPOWERJSLOpen source hâlini bulursan wp dan haberdar et
burayi box ringine cevirmek istemiyorum sinek kardesim waveshield bypasslayan turk lua yok kendinizi kandirmayin smooth olmayan lock bile tespit ediliyor kolaycaTamam dt olduğuna dair kanıt at ud olduğuna göre video kaydı var sende dt olduğunu kanıtla merak ettim
Youtube ve discord'uma birazdan kanıtlı şekilde atacağım takip edersin bilip bilmediğin konulara bulaşmanı önermem ayrıca biz lua yapmıoyruz priv hile yapıyoruz kullanıcılarımızın ban yememesi için gerekirse uykusuz kalır gerekli güncellemeyi atarız.burayi box ringine cevirmek istemiyorum sinek kardesim waveshield bypasslayan turk lua yok kendinizi kandirmayin smooth olmayan lock bile tespit ediliyor kolayca
Box ringine çevirmeni bekliyorumburayi box ringine cevirmek istemiyorum sinek kardesim waveshield bypasslayan turk lua yok kendinizi kandirmayin smooth olmayan lock bile tespit ediliyor kolayca
hmmm öylemi olmuş paşa ben neden ban yemiyorum peki rahat rahat loga düşmeden oynuyorum?burayi box ringine cevirmek istemiyorum sinek kardesim waveshield bypasslayan turk lua yok kendinizi kandirmayin smooth olmayan lock bile tespit ediliyor kolayca
Hala daha atacagim diyor ya guldurme be birader priv hile adi altinda lua satiyorsun iste external olsa bile kacis yok ac den koskoca fivem cheat bile anticheat sw sine donusturdu sunucuyu. birakin bu isleri veya hakkini verinde izleyelimYoutube ve discord'uma birazdan kanıtlı şekilde atacağım takip edersin bilip bilmediğin konulara bulaşmanı önermem ayrıca biz lua yapmıoyruz priv hile yapıyoruz kullanıcılarımızın ban yememesi için gerekirse uykusuz kalır gerekli güncellemeyi atarız.
Box ringine çevirmeni bekliyorum
iki hesap zor olmuyor muhmmm öylemi olmuş paşa ben neden ban yemiyorum peki rahat rahat loga düşmeden oynuyorum?
Tek hesabım dosti ama sen bilirsin adminlere söyle loglardan baksınlar yan hesap mı diye ve şöyle düşün uefi method lua varsa gel göster bana merak ettimHala daha atacagim diyor ya guldurme be birader priv hile adi altinda lua satiyorsun iste external olsa bile kacis yok ac den koskoca fivem cheat bile anticheat sw sine donusturdu sunucuyu. birakin bu isleri veya hakkini verinde izleyelim
iki hesap zor olmuyor mu
Birazdan yükleyeceğim videoyu kontrol edersinizHala daha atacagim diyor ya guldurme be birader priv hile adi altinda lua satiyorsun iste external olsa bile kacis yok ac den koskoca fivem cheat bile anticheat sw sine donusturdu sunucuyu. birakin bu isleri veya hakkini verinde izleyelim
iki hesap zor olmuyor mu