dc levitlorida ulaş her türlü ac bypasslarızbeyler spoofer waveshieldi işlemiyor yani waveshield banı kalmıyor sebebini bilen var mı neye atıyo bu
ac bypass mı dedi cano spoofer dedidc levitlorida ulaş her türlü ac bypasslarız
bilader servera acyi bypasslayarak giriyorsun okuyamıyor ne salak elemansın sentakma npc onlar
la malmısın amk ne bypaslayarak giriyon çocuk ban yemiş banı kalkmıyor ben bypaslıyarak girmiyorum banımda kalkıyorbilader servera acyi bypasslayarak giriyorsun okuyamıyor ne salak elemansın sen
canım aşkım kardeşim sen böyle anlamıyorsun ben sana aşşağıda bypassın ne oldugunu anlatıyorumla malmısın amk ne bypaslayarak giriyon çocuk ban yemiş banı kalkmıyor ben bypaslıyarak girmiyorum banımda kalkıyor
ben bypass yapmadan giriyom banlı olduğum sunucuya onu söylüyomcanım aşkım kardeşim sen böyle anlamıyorsun ben sana aşşağıda bypassın ne oldugunu anlatıyorum
![]()
spooferinde server unbanner varsa yaparsın zaten elemanın spooferi boklu açamamış bende kendisine bypass vericem kanka bene basit anlaması zor degilben bypass yapmadan giriyom banlı olduğum sunucuya onu söylüyom
hwid spoofer var bende ama bu sunucuya girerken bypassı hiç duymadım oyunda bende ac bypasslı kullanıyorum ama neyse cano npspooferinde server unbanner varsa yaparsın zaten elemanın spooferi boklu açamamış bende kendisine bypass vericem kanka bene basit anlaması zor degil
kac tlspooferinde server unbanner varsa yaparsın zaten elemanın spooferi boklu açamamış bende kendisine bypass vericem kanka bene basit anlaması zor degil