EsxErline31
Gold Üye
quasar veyattta pwuc gibi sunucularda çalışıyor mu onu soruyorum 2189 şey demek sunucuya girdiğinde fivemin yanında bir sayı yazıyor o hile koruması gibi bit şey
Bahsettiğiniz şey bir koruma değil fivem sürümüquasar veyattta pwuc gibi sunucularda çalışıyor mu onu soruyorum 2189 şey demek sunucuya girdiğinde fivemin yanında bir sayı yazıyor o hile koruması gibi bit şey
Hocam ghost injector'den kastınız nedir link bırakabilirmisiniz ?Premium olanı kullanıyorum
Farklı bir konu açıp paylaşıcamBahsettiğiniz şey bir koruma değil fivem sürümü
Hocam ghost injector'den kastınız nedir link bırakabilirmisiniz ?
Bütün fivem sunucularında denenmiştirquasar veyattta pwuc gibi sunucularda çalışıyor mu onu soruyorum 2189 şey demek sunucuya girdiğinde fivemin yanında bir sayı yazıyor o hile koruması gibi bit şey
quasar 1 da ml saniyede ban yersin pwuc dada ban yersin fyac olanlara gir iyi forumlarquasar veyattta pwuc gibi sunucularda çalışıyor mu onu soruyorum 2189 şey demek sunucuya girdiğinde fivemin yanında bir sayı yazıyor o hile koruması gibi bit şey
dostum 14 gün atıyor 250 atarsa spoof yaparsın aşırı kolay bir program açmaya bakıyo250 gun ban atar buyuk ıhtımıal
Burada denemeden konumu mahfetme git bilgin olmayan konuya yazmaexecuter deilse napıyım kanks istersen sana executer veriyim
Bidde dll in vt sini atarsan iyi olur.
quasar 1 da ml saniyede ban yersin pwuc dada ban yersin fyac olanlara gir iyi forumlar
dostum 14 gün atıyor 250 atarsa spoof yaparsın aşırı kolay bir program açmaya bakıyo
Bir sonraki konum onunla ilgili olucakinjector onerir misin dostum ghost injector yazinca csghost çıkıyor surekli vac bypass icin olan
birazdan tüm özellikleri deneyeceğim deneyimleri yazarım.
Bı unex le lua açma gibi olmasadaiyi gibi