LucianoWilson
Diamond Üye
15 dakika içerisinde perma ban yemek isteyen varsa kullanabilir free hileler çok tehlikeli.
250 gun ban atar buyuk ıhtımıal
Bruhh bugün 9 . Günüm15 dakika içerisinde perma ban yemek isteyen varsa kullanabilir free hileler çok tehlikeli.
Koydum zaten SS e tıklaDostum her script paketinde çalışır mı? Birde özelliklerle ilgili fotoğraf koysan güzel olabilirdi.
bende bruh çekiyodum 10 tane konu açtım fivem ile ilgili kanka sen bilirsin sana kalmış bişey kullanmak veya kullanmamak ama bence insanlara riskli olduğunu belirt.Bruhh bugün 9 . Günüm
Tabi her hilede ban riski vardır bundad olduğu gibi ama öyle 250 gün yemezsin 14 gün atıyorbende bruh çekiyodum 10 tane konu açtım fivem ile ilgili kanka sen bilirsin sana kalmış bişey kullanmak veya kullanmamak ama bence insanlara riskli olduğunu belirt.
14 gün az bir süre değil özellikle roleplay takılan insanlar için paylaşıma sunmadan önce risklerden bahsetmeliydin.Tabi her hilede ban riski vardır bundad olduğu gibi ama öyle 250 gün yemezsin 14 gün atıyor
Düzeltim14 gün az bir süre değil özellikle roleplay takılan insanlar için paylaşıma sunmadan önce risklerden bahsetmeliydin.
Kusura bakmayın hocam görememişim, ellerinize sağlıkKoydum zaten SS e tıkla