Çalışıyor FiveM Ücretsiz Ban Kaldırma | Status ✅ | @diwness | ✅ FiveMCHEAT ✅

Çok faydalı bir hile arkadaşlar, bu yöntemi arkadaşlarımla paylaşacağım :incredible:
psdfjopıesdf neyse,

statik ip olanlar, iss arayarak dinamik ip talep edebilirler. Ve steam kullanıcıları ise, aile kütüphanesiyle yan steam hesabına gta yi paylaşabilir belki, denemedim.

psdfjopıesdf neyse,

statik ip olanlar, iss arayarak dinamik ip talep edebilirler. Ve steam kullanıcıları ise, aile kütüphanesiyle yan steam hesabına gta yi paylaşabilir belki, denemedim.
1. Olarak zaten dinamik ip ek ücret istenen bişey yani pek kimsede olucagini sanmiyorum.

2. Olarak gtayi ana steam hesaplarindan girip indirdikden sonra steam hesabından çıkarak boş bir steam hesabına girebilirler ve fresh rockkstar alabilirler fivem o steam hesabına ağir gta5 varmı diye bakmıyor o rockstara ağit gta5 varmı diye bakıyor iyi oyunlar.

1. Olarak zaten dinamik ip ek ücret istenen bişey yani pek kimsede olucagini sanmiyorum.

2. Olarak gtayi ana steam hesaplarindan girip indirdikden sonra steam hesabından çıkarak boş bir steam hesabına girebilirler ve fresh rockkstar alabilirler fivem o steam hesabına ağir gta5 varmı diye bakmıyor o rockstara ağit gta5 varmı diye bakıyor iyi oyunlar.
Dinamik ip neyin ek ücretini istiyor tam anlamıyla anlayamadım. Çok bilge birisine benziyorsunuz ama tek seferlik ödeme olduğunu bilmiyorsunuz sanırım?

faydalı bir yöntem arkadaşlar, bu yöntemi arkadaşlarımla paylaşacağım.

UNBAN Nedir? UNBAN herhangi bir oyunda yemiş olduğunuz yasaklamayı kaldırmayı sağlar.

# Nasıl Uygulanılır #

[1] IP Restart atıyoruz ve IP değişiyoruz. (Dinamik IP zorunlu, eğer IP değişmiyorsa oturup ağlayın.)
[2] Yeni bir yerel hesap oluşturup yönetici veriyoruz ve o hesaba geçiyoruz.
[3] FiveM 'i kuruyoruz ve giriş sağlarken FRESH yani kullanılmamış veya ban yememiş bir rockstar ile giriş sağlıyoruz.
[4] Tebrikler oynayabilirsiniz.

# UYARI #

(Ban yediğiniz steam hesabıyla oyuna girmeyin veya ban yediğiniz discord hesabına yetkilendirme verip oyuna girmeyin.)
(Ban yediğiniz steam hesabıyla oyuna girmeyin veya ban yediğiniz discord hesabına yetkilendirme verip oyuna girmeyin.)

# NOT #

Bu PRIV bir şey değildir, 500 TL YE PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.
Bu PRIV bir şey değildir, 500 TL YE PRIV olarak insanlara satıldığını gördüm ve yaymaya karar verdim, bu konuyu yayarak bu malları engellerseniz sevinirim.

# VİDEO #

eline sağlık tekrardan baslıyım :D

ellerine sağlık reis faydalı videolar da çok iyi devam :D

hocam craftrise ip ban atıyor onun içinde kullanabilirmiyiz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt