Verdiğin loader bu, evet içinde 2 farklı sürüm var free ve premium . Ancak (Benim incelememe göre) premium için bir url üzerinden dll indirmesi yapıyor bağlatıya gittiğimde dosyanın kaldırılmış olduğunu görüyorum.free hali dğeil mi bu
Verdiğin loader bu, evet içinde 2 farklı sürüm var free ve premium . Ancak (Benim incelememe göre) premium için bir url üzerinden dll indirmesi yapıyor bağlatıya gittiğimde dosyanın kaldırılmış olduğunu görüyorum.free hali dğeil mi bu
he ozaman o bağlantıyı bulup tekrar atarımVerdiğin loader bu, evet içinde 2 farklı sürüm var free ve premium . Ancak (Benim incelememe göre) premium için bir url üzerinden dll indirmesi yapıyor bağlatıya gittiğimde dosyanın kaldırılmış olduğunu görüyorum.
Yapan Olmaz Diye Düşünüyor Bu Devir Çıkar Devri Kimse Bi Çıkarı Olmadan Yapmaz Bunu
Sadece Fikrimi Sundum Bu Konuda Crâck Yapamayanlar Yazamaz Diye Bi Yazıda Görmedim ?aga cracklemeyeceksen boş yorum yapma
Sadece Fikrimi Sundum Bu Konuda Crâck Yapamayanlar Yazamaz Diye Bi Yazıda Görmedim ?