bootkit
Diamond Üye
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.gerçekten çok hızlılar sabahın ilk ışığında bile teslim ettiler ve 1 dakikada fg banlarım kalktı teşekkürler
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.gerçekten çok hızlılar sabahın ilk ışığında bile teslim ettiler ve 1 dakikada fg banlarım kalktı teşekkürler
Programımız sadece fivem'e etki eder. Diger kullandığınız programlara asla zarar vermez. Bu yuzden sorun yaşamazsınız. Eğer istersenizde perm'inizi tek tuşla kaldırabiliyoruz.temp olsa alınırdı
sizin spooferinizden önce spooflamıstım pcyi rust banım vardı acılmıstı sizin spooferi kullandım ve 2 adet carım banlandi alacaklar dikkat etsin dostlar benim gibi bu hataya düsmeyin ayrıca bu kadar ucuza böyle kaliteli spoofer bulamazsınızProgramımız sadece fivem'e etki eder. Diger kullandığınız programlara asla zarar vermez. Bu yuzden sorun yaşamazsınız. Eğer istersenizde perm'inizi tek tuşla kaldırabiliyoruz.
spoofer'ımız sadece fivem'in hwid bilgilerini okumasını engelleyecek şekilde dizayn edildi. büyük ihtimalle siz çekirdek altı eac'den delayed ban yemişsiniz. bu konuda herhangi güvence söz konusu veremiyorum. Rust eğer işe yarıyorsa her oyuna girmeden önce programı yönetici çalıştırarak kullanınsizin spooferinizden önce spooflamıstım pcyi rust banım vardı acılmıstı sizin spooferi kullandım ve 2 adet carım banlandi alacaklar dikkat etsin dostlar benim gibi bu hataya düsmeyin ayrıca bu kadar ucuza böyle kaliteli spoofer bulamazsınız
Teşekkür ederim. <3hayırlı satışlar
Bazı sistemler windows güncellemesi veya paket güncellemesi aldığında sizin izniniz dışındada yapabiliyor. Bu yüzden her fivem açmadan önce aktifleştirmenizi öneriyoruz. Eğer sorun yaratmayacak bir sisteme sahipseniz sorunsuzca windows yeniden başlatsanız bile tekrar spoof etmenize gerek kalmaz.fiyatlar mükemel fakat bir sorum var aylık alsaak ay boyuncamı kulana biliyoruz sadce yoksa birdaha hile açmasak ban yemsk ay sonunda ban atarmı genee + iyi satışlar
teşekkür ederim. sizede iyi satışlar.İyi satışlar
FiveM'de Temp Spooferlardan Sıkıldınız mı? Kalıcı Bir Şeyler mi Arıyorsunuz? İşte Tam Adresine Geldiniz!
Merhaba FiveM oyuncuları,
FiveM spooferlarına bir devrim yapmaya geldik. Sizlere yeni ve yenilikçi bir çözüm sunuyoruz: FiveM Subwoofer!
Temel olarak diğer spooferlarla karşılaştırıldığında, herhangi bir zararlı yazılım içermeyen, basit ve kompakt bir yapıda inşa edilmiştir.
Ürün Görseli:
FiveM Subwoofer Tanıtım Videosu
Sıkça Sorulan Sorular:
Neden sınırsız yok?-> Ustam, bizim ömrümüz sınırsız değil ki nasıl garanti vereyim.
Neden sizi tercih edeyim?-> Bu soruya şu kadar yıl deneyim falan yazmaya gerek yok. Amacımız maksimum müşteri memnuniyeti ve bütçe dostu olmamız sebebiyle diyebilirim.
Basit ve kompakt yapısı ne oluyor?-> Minimum kod ile içeriğini bilmediğiniz hiçbir çekirdek altı veya çekirdek üstü yazılımları kernel'inize enjekte etmeden kolayca sistemde FiveM banını açıyoruz.
Fiyatlandırma:
Açılışa özel fiyatlarımız ile sizlere kolayca ulaşmak istiyoruz. Bu fırsat kısa süreliğine geçerli olacak. Cheatglobal'den geldiğinizi belirterek ilk 100 müşteriye özel indirimli fiyatlarımız:
Ödeme yöntemleri: Papara-Banka Havalesi-Paypal-Wise-Crypto(TRX-LTC)
- Aylık: 500₺ yerine 200₺
- Yıllık: 1500₺ yerine 1000₺
İletişim ve Sipariş:
İlgilenenler ve daha fazla bilgi almak isteyenler, lütfen bize ulaşın:
- Discord:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Telegram:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir- Website:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir