Forumda cfx sensenin src si vardı hala duruyor olması lazım forumdaki en iş görecek src dir biraz uğraş kullanoğlum düz gün fivem src lazım menüsü düzgün yeter
kanka cidden çok kullanılan ve gorunumsel kotulugu var yani herkes kulanıyoForumda cfx sensenin src si vardı hala duruyor olması lazım forumdaki en iş görecek src dir biraz uğraş kullan
5-6 tane src var sec begen al hepsi güzel, cfx src varmış 10 senelik ooğlum düz gün fivem src lazım menüsü düzgün yeter
Biri driverli atmıştı pc ye geçeyim birazdan dc ekle atarım onuoğlum düz gün fivem src lazım menüsü düzgün yeter
oke istek yolladımBiri driverli atmıştı pc ye geçeyim birazdan dc ekle atarım onu
kanka ya ayıgıbı hatalı yada menüsü bok5-6 tane src var sec begen al hepsi güzel, cfx src varmış 10 senelik o
Olabilir fakat forumdaki en mantıklı seçenek o şuan güzel dokunuşlar yaparak iyi bi hale getirebilirsin githubda vs çok var cg de zor bulursun istediğinikanka cidden çok kullanılan ve gorunumsel kotulugu var yani herkes kulanıyo
senin onerdigin birşey varmıOlabilir fakat forumdaki en mantıklı seçenek o şuan güzel dokunuşlar yaparak iyi bi hale getirebilirsin githubda vs çok var cg de zor bulursun istediğini
ben attım galıba forumlardan bakabilirsinBiri driverli atmıştı pc ye geçeyim birazdan dc ekle atarım onu
Valla hatırlamıyorum ama baksın ben aramıyorumben attım galıba forumlardan bakabilirsin