CweYZ
Prime Üye
- İletişim
Bu ban kaldırıyor, ayrıca eulen nasıl daha ucuz?Eulen ile arasındaki fark nedir? Eulen şu anda daha ucuz diye biliyorum.
Bu ban kaldırıyor, ayrıca eulen nasıl daha ucuz?Eulen ile arasındaki fark nedir? Eulen şu anda daha ucuz diye biliyorum.
5 dolar diye biliyorum ben Eulen'i?Bu ban kaldırıyor, ayrıca eulen nasıl daha ucuz?
Sanırım keylogger yiyorsunuz.5 dolar diye biliyorum ben Eulen'i?
Bilgim yok. Ayrıca satın alımlara ben hariç kimse bakamaz? Eğer benden bu şekilde bir tabir almadıysanız ve beni sebepsizce kötülüyorsanız kusura bakmayın umrumda olmaz.ticket actım satın almak ıcın saygılı konustum ailevi degerlemie küfür yedim önermem almanızı musterıye herhangı bı saygı yok kanıtlarımda var sıkayet konusu acıcagım herhangı sekılde banımı acıp kusrua bakma vs denmedi ticket actım küfür edip banladılar.
sen bilgin olmaya bilir benım bilyiorum bunu yapan 1 adminin küfür edip banladı + olarak satış icin actım o ilgilendi sen adminlerini kontrol etmiyorsan senın sorunun kanıtları atayım dc ekle hahaxd05 emin ol sen hariç farklı 3 kişi baktı ticket a sen ya uyuyorsun yada taklid yapıyorsun ss atıcam dc den ekleBilgim yok. Ayrıca satın alımlara ben hariç kimse bakamaz? Eğer benden bu şekilde bir tabir almadıysanız ve beni sebepsizce kötülüyorsanız kusura bakmayın umrumda olmaz.
Ben işteyim çalışıyorum. Bunlar da çıraklarımsen bilgin olmaya bilir benım bilyiorum bunu yapan 1 adminin küfür edip banladı + olarak satış icin actım o ilgilendi sen adminlerini kontrol etmiyorsan senın sorunun kanıtları atayım dc ekle hahaxd05 emin ol sen hariç farklı 3 kişi baktı ticket a sen ya uyuyorsun yada taklid yapıyorsun ss atıcam dc den ekle
Ss atabilirsiniz, görürüm.sen bilgin olmaya bilir benım bilyiorum bunu yapan 1 adminin küfür edip banladı + olarak satış icin actım o ilgilendi sen adminlerini kontrol etmiyorsan senın sorunun kanıtları atayım dc ekle hahaxd05 emin ol sen hariç farklı 3 kişi baktı ticket a sen ya uyuyorsun yada taklid yapıyorsun ss atıcam dc den ekle