Çalışmıyor FIVEM SILENCE V5 not exe CHEAT

silence nedir bilmiyorum ama bi aralar aynı plugins dosyasına dll atmıştım ertesi günü uçmuştum ne kadar safe bilmiyorum hile galiba yapım aşamasında
reis şöyle söyliyeyim silience 2 yıldır kullanıyorum v1 den beri ve hiç ban atmadı ama tabi veax cheeto x48 gibi türeme hileleri şu anda14 gün veya 300 gün ban atıyo

la bunu nerede buldun paylaşıldımı bu?
yeni geldi kral

reis şöyle söyliyeyim silience 2 yıldır kullanıyorum v1 den beri ve hiç ban atmadı ama tabi veax cheeto x48 gibi türeme hileleri şu anda14 gün veya 300 gün ban atıyo
aynı şekil bende v2den beridir kullanıyorum geçen x48in v6sını açtım açtığım gibi 14gün ban yedim şuanda 12gün kaldı

yeni geldi kral

aynı şekil bende v2den beridir kullanıyorum geçen x48in v6sını açtım açtığım gibi 14gün ban yedim şuanda 12gün kaldı
bu konudaki paylaşımda aimbot çalışıyormu ona göre çalışan halini paylaşmayı düşünüyorum

yeni geldi kral

x48 kullanıcaksan v2 kullan bence o ban yedirtmiyo bende src var paylaşacağım yakın bir zamanda

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt