reis silience global attığı nereden görülmüş .dDeneyinde global ban yiyin beyler
silence nedir bilmiyorum ama bi aralar aynı plugins dosyasına dll atmıştım ertesi günü uçmuştum ne kadar safe bilmiyorum hile galiba yapım aşamasındareis silience global attığı nereden görülmüş .d
reis şöyle söyliyeyim silience 2 yıldır kullanıyorum v1 den beri ve hiç ban atmadı ama tabi veax cheeto x48 gibi türeme hileleri şu anda14 gün veya 300 gün ban atıyosilence nedir bilmiyorum ama bi aralar aynı plugins dosyasına dll atmıştım ertesi günü uçmuştum ne kadar safe bilmiyorum hile galiba yapım aşamasında
yeni geldi kralla bunu nerede buldun paylaşıldımı bu?
aynı şekil bende v2den beridir kullanıyorum geçen x48in v6sını açtım açtığım gibi 14gün ban yedim şuanda 12gün kaldıreis şöyle söyliyeyim silience 2 yıldır kullanıyorum v1 den beri ve hiç ban atmadı ama tabi veax cheeto x48 gibi türeme hileleri şu anda14 gün veya 300 gün ban atıyo
bu konudaki paylaşımda aimbot çalışıyormu ona göre çalışan halini paylaşmayı düşünüyorumyeni geldi kral
aynı şekil bende v2den beridir kullanıyorum geçen x48in v6sını açtım açtığım gibi 14gün ban yedim şuanda 12gün kaldı
banlı olduğum için hiçbir fikrim yok ama büyük büyük ihtimalle çalışıyor adam sadece esp sorunlu yazmış.bu konudaki paylaşımda aimbot çalışıyormu ona göre çalışan halini paylaşmayı düşünüyorum
bendede v4 crash veriyordu millet oynayabiliyordu şimdi v5de ben girebliyorum millet giremiyo wqeqweqwqkanka nasıl girdin denedin crash yediriyor
discorduma ulaş atayımaga başka var mı v4 nerden ulaşabiirim
x48 kullanıcaksan v2 kullan bence o ban yedirtmiyo bende src var paylaşacağım yakın bir zamandayeni geldi kral
aynı şekil bende v2den beridir kullanıyorum geçen x48in v6sını açtım açtığım gibi 14gün ban yedim şuanda 12gün kaldı