Satıyorum Fivem Ready Rockstar Account Tedarik

2 tane hediye etsene çok lazım 1 aylık unitheft veririm

Global ban vs genel olarak hakim olduğum konular olmadığı için arkadaş ticaretin başından sonuna kadar gerek ban kaldırmamda gerek neleri yapmam gerektiğinde sonuna kadar yardımcı oldu ve en saçma sorularıma bile "bu da sorulur mu" şeklinde yaklaşmak yerine ilgili şekilde yaklaştı,böyle fiyata böyle hizmet alabileceğimi pek sanmazdım 10/10

Merhaba Arkadaşlar fivem ready rockstar account tedariği yapıyorum yurtdışı sitelerinde belki evet biraz daha ucuzu var ancak vay efendim komisyonmuş vay efendim oymuş buymuş derken yine neredeyse aynı fiyata geliyor

Fresh Fivem Ready Rockstar Account: 20 tl

Fivem Rockstar Activation Code: 15TL

Minimum Satın Alım TUTARI 150TL dir
+up

cok buyuk yanlıs yapıyorsun tamam topluda sat ancak teklı satman cok daha iyi olur daha cok para kaznırsın ugrsamak ıstemıyorsun anladım ancak bu sekıldede hıc yok gibi kanamıcaksın genede yanlış ticari zeka

cok buyuk yanlıs yapıyorsun tamam topluda sat ancak teklı satman cok daha iyi olur daha cok para kaznırsın ugrsamak ıstemıyorsun anladım ancak bu sekıldede hıc yok gibi kanamıcaksın genede yanlış ticari zeka
yok be dostum tekli satsam pahalı satacağım sonra vay efendim indirim vay efendim böyle kafamı s1kecekler kusura bakma

iyi satıslar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt