Satıyorum FiveM Ready 15TL Fresh Rockstar Satışı | #FiveMCHEAT

Öncelikle paylaşılan spooferı kıran kişi tam olarak benim, yani kay1337. Paylaşılan (kırdığım) spooferın çalışma mantığı ile senin paylaştığın spooferın çalışma mantığı ile uzaktan yakından alakası yok. Milletin konusunu sırf prim kasmak için boşu boşuna doldurmayın rica ediyorum. İyi geceler
Normalde eskiden kendim crackleyip satıyordum, KAY1337 adlı dostumuz spoofer benim sanıp benim ismimi vererek Crâck konusu açmıştı sonra dost olduk. Şimdi de beleşten veriyoruz hem Kay'ın ismi duyuluyor hem insanımız ücretsiz bir ürün kullanıyor. Asıl sahipleri EYECORE olan grupta gruba çekip adk atıyor ne yapsın garibim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
cips yiyip obez olucağınıza bu adamdan rockstar alın 2 3 sw patlatın 😃

davet geçersiz diyor girilmiyor yazabilir misin pistoles_ dc

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@slayerxld Belirttiğin hesabın banı yok, muhtemelen kullanmış olduğun VPN vs. sıkıntı çıkartıyor olabilir.

cips yiyip obez olucağınıza bu adamdan rockstar alın 2 3 sw patlatın 😃
Rahata binmek isteyen binebilir kesinlikle. Cipsinizden ödün vermiyorsanız bırakın iki cin mısır alın patlatın yiyin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt