vagos13
Diamond Üye
yok degılyamyamin cunku
yok degılyamyamin cunku
napse dısı scannerlar driver tarayamıyor-
kullanıdıgın parçaya driverlara bağlı
driverlara bağlı ac'de çıkar eğer kaliteli mal kullanıyorsan n.p
ForteBeyler merhaba fivem priv piyasasına hakimim ama yinede size sormak istedim private hile almak istiyorum bütce sorunu yok öneriniz olan varmı cogu hileyi biliyorum zaten yinede sizin önerinizi alim dedim
oceanın yeni getirdigi up ile taranıyor diye biliyorum ancak (biliyorum) dediğim gibinapse dısı scannerlar driver tarayamıyor
md icin arıyorum hocam forte güzelde md dt
Çok fazla kullanıcı olduğu için ara sıra sorun çıkabilir fakat şuan bir sıkıntı yok ve sürekli gelen updatelerde hatalar düzeliyor birçok banlanma tamamen müşteri kaynaklımd icin arıyorum hocam forte güzelde md dt
cok bilinen hile hocam md dısı sunucularda sorun yaratmaz ama illa bir tane essek cıkıp isoyu falan verebilme ihtimali asırı yuksekÇok fazla kullanıcı olduğu için ara sıra sorun çıkabilir fakat şuan bir sıkıntı yok ve sürekli gelen updatelerde hatalar düzeliyor birçok banlanma tamamen müşteri kaynaklı
ilk defa duydum göz atarımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgöz atabilirsin
İso zaten public isoyu verince herhangi bir sorun olmuyorcok bilinen hile hocam md dısı sunucularda sorun yaratmaz ama illa bir tane essek cıkıp isoyu falan verebilme ihtimali asırı yuksek
ilk defa duydum göz atarım