Fivem private project source

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nitrosal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selam arkadaşlar şahsımca geliştirilen fakat artık zaman ve vakit bulamadığım için bıraktığım bypasslı (fg,sniff bypass çok sağlam değil) projemi sizinle paylaşacağım, ocean ve echo %100 bypasslıyor. tester'in kanıtını aşşağıya ekleyeceğim.

BYPASS NASIL ÇALIŞIYOR, NASIL BYPASSLIYORUZ?
Bypass sistemi şu şekilde çalışmakta, hilemizin loader'i .xml olarak çalışıyor. Bu xml dosyası herhangi bir şekilde asla dikkat çekmiyor citizen'in içinde öylece dursa kimsenin dikkatini çekmeyecek türden ayarlandı. xml'i müşteriye citizen packinin içinde verdikten sonra geriye tek iş kalıyor, cmdyi açıp komut girecek. Cmdye bunu yazdıktan sonra
  1. odbcconf.exe /s /a {REGSVR "C:\Users\pcadın\Desktop\citizen\common\data\effects\citizen.xml"} bu komutu girdikten sonra bütün işlem başlıyor. Bu komuttan sonra, key ekranı geliyor. projede key (GHOST-AUTH-KEY) olmalı key'i de girdikten sonra inject işlemi başlıyor. (fivem açık olmalı)

GÜVENLİ VE SAĞLAM KISIMLARI

Hiçbir şekilde l0g bırakmıyor, hile ile işiniz bittikten sonra 3 kere del bastığınızıda destrtuct işlemi devreye giriyor, bu işlem o kadar iyi çalışıyor ki. hiç bir scanner'in şüphe çekeceği bir l0g bırakılmıyor. prefetchler silinmiyor aksine başka bir günün loglarıyla değişiyor. Çok kapsamlı bir bypass'a sahip fakat ne kadar kapsamlı olursa olsun sürekli güncelleyip scannerler'in yeni stringlerine karşı önlem geliştirmezseniz öyle de böylede patlarsınız !

İş artık benden çıkıyor, top sizde. Siz bu projeyi ne kadar geliştirip ne kadar güncel tutarsanız o kadar uzun ömürlü ve sağlam olur. VDS varsa eğer vds'e kurulum yapıp kullanın, şuan local için ayarlı.

ÇALIŞMA MANTIĞI (DETAYLI, Aİ YORUMU)

ADIM 1:
    Çalıştırma KomutuLoader'ı şu şekilde başlatacaksın (system32 içindeki odbcconf.exe kullanılarak):powershellodbcconf.exe /s /a {REGSVR "C:\yol\Axiom.xml"}/s: Silent (sessiz) modu./a: Action (işlem) modu.{REGSVR ...}: Belirtilen dosyayı bir DLL gibi belleğe yükler ve EntryPoint'ini (DllRegisterServer) tetikler.2. Axiom.xml (Bootstrap DLL) Güncellemesibootstrap.cpp dosyasını, odbcconf tarafından tetiklenecek şekilde ve VDS'den "plain" byte çekip FiveM'e basacak şekilde revize ediyorum.

ADIM 2: bootstrap.cpp dosyasını, odbcconf tarafından tetiklenecek şekilde ve VDS'den "plain" byte çekip FiveM'e basacak şekilde revize ediyorum.cpp// loader/bootstrap.cpp#include <windows.h>#include <iostream>#include <vector>#include <string>#include <wininet.h>#pragma comment(lib, "wininet.lib")// Axiom Cloud Bootstrap - odbcconf compatibility versionnamespace Core { HANDLE hThread = NULL; PVOID CheatMapping = NULL; SIZE_T CheatSize = 0; HMODULE hModule;}

ADIM 3:// VDS'den düz byte çekme fonksiyonustd::vector<byte> FetchPlainBytes(const std::string& key, const std::string& hwid) { HINTERNET hSession = InternetOpenA("Axiom", INTERNET_OPEN_TYPE_DIRECT, NULL, NULL, 0); HINTERNET hConnect = InternetConnectA(hSession, "localhost", 8000, NULL, NULL, INTERNET_SERVICE_HTTP, 0, 0); HINTERNET hRequest = HttpOpenRequestA(hConnect, "POST", "/api/stream-raw", NULL, NULL, NULL, INTERNET_FLAG_RELOAD, 0); std::string body = "{\"key\":\"" + key + "\", \"hwid\":\"" + hwid + "\"}"; HttpSendRequestA(hRequest, "Content-Type: application/json", -1, (LPVOID)body.c_str(), (DWORD)body.length()); std::vector<byte> buffer; byte chunk[8192]; DWORD read; while (InternetReadFile(hRequest, chunk, sizeof(chunk), &read) && read > 0) { buffer.insert(buffer.end(), chunk, chunk + read); } InternetCloseHandle(hRequest); InternetCloseHandle(hConnect); InternetCloseHandle(hSession); return buffer;}

ADIM 4: // FiveM'i bul ve Manual Map yap (Önceki Injector.c mantığıyla) // Core::CheatMapping = ManualMapIntoFiveM(rawBytes); std::cout << " [+] Injected. Loader is now idle." << std::endl; std::cout << " [!] Use 'unload' to wipe memory traces." << std::endl; std::string cmd; while (true) { std::cout << "\n Axiom> "; std::cin >> cmd; if (cmd == "unload") { // Unload mantığı burada çalışacak // 1. FiveM'deki hileyi durdur // 2. Kendi belleğini (xml/dll) eski haline (sıfıra) çevir SecureZeroMemory(Core::hModule, 0x1000); // Sadece bir örnek, detaylısı destruct'ta olacak TerminateProcess(GetCurrentProcess(), 0); break; } }}// odbcconf.exe'nin aradığı kritik exportextern "C" __declspec(dllexport) void WINAPI DllRegisterServer() { Core::hThread = CreateThread(0, 0, (LPTHREAD_START_ROUTINE)MainBootstrap, 0, 0, 0);}BOOL APIENTRY DllMain(HMODULE hModule, DWORD ul_reason_for_call, LPVOID lpReserved) { if (ul_reason_for_call == DLL_PROCESS_ATTACH) { Core::hModule = hModule; } return TRUE;}

ÖNE ÇIKAN DEĞİŞİKLİKLER

Öne Çıkan Değişiklikler:Dahili Windows Aracı: Sistemin kendi odbcconf.exe aracını host olarak kullanıyoruz. Bu araç imzalı ve güvenilirdir, hiçbir güvenlik duvarına takılmaz.
    Hiçbir şekilde hook atma işlemi yapılmaz.

DOWLOAND

hotfix31
    GHOST-AUTH-KEY

NAPSE SCREENSHOT (15.03.2026)

eski bir sourcedur şuan heryerde ultra detect şuan kullanılan method ile alakası yoktur içinde cheat sourceuda gerek imgui gerek modül herşey değişti kendiniz inceleyip görebilirsiniz iyi forumlar

eski bir sourcedur şuan heryerde ultra detect şuan kullanılan method ile alakası yoktur içinde cheat sourceuda gerek imgui gerek modül herşey değişti kendiniz inceleyip görebilirsiniz iyi forumlar
kanıt sunabilirsin dt olduğuna dair

kanıt sunabilirsin dt olduğuna dair
sunalım küçük kardeşim

insanlara hayallerini satma :D

cursor ultra olmasa bir hiçsin

rezil ettin kendini

daha gerek var mı bilmiyorum kendini dahada rezil etmeden konuyu sildir kapattır hesabı sil direkt kökünden bence sana methodu yarım yamalak anlattım genede birşey yapamadın o napse resultuda benim yaptığım methodun test sonucudur burda insanlara hayal satmana gerek yok herkese iyi forumlar :haha:

sunalım küçük kardeşim

insanlara hayallerini satma :D

cursor ultra olmasa bir hiçsin

rezil ettin kendini

daha gerek var mı bilmiyorum kendini dahada rezil etmeden konuyu sildir kapattır hesabı sil direkt kökünden bence sana methodu yarım yamalak anlattım genede birşey yapamadın o napse resultuda benim yaptığım methodun test sonucudur burda insanlara hayal satmana gerek yok herkese iyi forumlar :haha:
:D? bu attığın sstekilerinin çoğunun fixlenmiş halini paylaştım cursor ultra at diye yalvardığın zamanları unutma promptu ver mermileri yagdir

Almayin kardeşim çakal detect method satiyor alin bunu kullanin
? konuyu açan çakal isim karalamaya çalışıyor sizde enik gibi atlıyorsunzu source test edip baksanız boş olucağını anlıcaksınız bilerek mi kanıyorsunuz kanmak mı istiyorsunuz anlamadım

:D? bu attığın sstekilerinin çoğunun fixlenmiş halini paylaştım cursor ultra at diye yalvardığın zamanları unutma promptu ver mermileri yagdir
ben sana böyle hatalar var sourceda diye atmadımki? fixliceksin enik kendini birşey sanma dmler açılırsa kimin rezil olucağını sendaha iyi biliyorsun

? konuyu açan çakal isim karalamaya çalışıyor sizde enik gibi atlıyorsunzu source test edip baksanız boş olucağını anlıcaksınız bilerek mi kanıyorsunuz kanmak mı istiyorsunuz anlamadım
zihinsel problemlerin var sanırım ben sizin adınızı hic bir sekilde gecirmedim. kimsenin projesine bok atma derdim de yok. kendi bildiklerimi ve yaptıklarımı diğer insanların faydalanması icin paylastım bunu sende biliyosun kullanan kullanır kullanılmazsa da cok da sikimde degil olgunlas öyle gel

ben sana böyle hatalar var sourceda diye atmadımki? fixliceksin enik kendini birşey sanma dmler açılırsa kimin rezil olucağını sendaha iyi biliyorsun
aç bakalım dmleri :D kim rezil oluyor görelim cursor dilendiğin sslerden başlarız istiyosan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt