goldenhaze
Gold Üye
Sana zahmet kralhoca istek yok boşuna yapmış olurum 2-3 kişi istese güncellerim hemen
Sana zahmet kralhoca istek yok boşuna yapmış olurum 2-3 kişi istese güncellerim hemen
1- C diskinize rarın içindeki test isimli klasorü atın
2- bu dosyayi zortun icine surukle dosyasini zort exenin üstüne sürükleyin (bunu pcyi her açtığınızda yapmanız gerekmektedir)
3- fivemi açın
4- görev yöneticisi ayrıntılardan fivem sürümünüzü bulun sayılar yok ise 1604 tür
5- uygun exeyi açın
6- bir hata almaz iseniz fivemde bir pencere açılacktır tamam basıp istediğiniz sunucuya giriniz
7- sunucu scriptleri loadlanırken tekrardan bir pencere açılacaktır tamam basınız ve ardından menuler aktif
8- ekrana gelen menunun tusu g bilginize
9- bilginiz var ise menuyu degistirip kullanabilirsiniz
10- hata alır iseniz pc resleyin düzelmez ise dx 11 c kütüphaneleri vb hepsinin yüklü olduğundan emin olun
Discord Esx_Erlineל'#1942
bunu direkt arkadaş ekleme kısmına yazar iseniz eklenir sonundaki işareti silmeyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kanka tüm dosyaları koymaya üşendim bir şüphen var ise rardan çıkartıp bakabilirsinDostum Konuyu paylaşırken bunu senin yapman gerek
olmammıLo sen burda da var msn
Kanka forum kuralları böyle maalesef eğer konuya düzgün vt koymazsan konu gidiyor maalesefkanka tüm dosyaları koymaya üşendim bir şüphen var ise rardan çıkartıp bakabilirsin
olmammı
kanka var zatenKanka forum kuralları böyle maalesef eğer konuya düzgün vt koymazsan konu gidiyor maalesef
He ben başka konuyla karıştırdım la tamam tamam kafa kalmadı gece gece euvet banned savuk kahvekanka var zaten
3 gün ban beyler 3 gün sonra banı kalacakmış söylememi istedi.kanka var zaten