Fivem KekHack Ve RolePlay Serverlar'da Para Hilesi Nasıl Yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam serverdan servera değişiyor bazı serverlarda triggerden market soymadan para aktarabiliyosun ama çoğu serverda olmuyor artık o şöyle bi şey deneyebilirsin atıyorum serverda tavukçuluk var gidip tavuk kasıyosun sonra log geçmişine bakıp bulursan kendine tavuk atıp ordan hızlıca para kasabilirsin böylecede yakalanman zorlaşır hile konusunda
hocam bide kendi ağırlığımızın sınırını arttırabilirmiyiz ?

Öncelikle Herkese Merhaba,
Bugün size KekHack'in dosyalar aşağı'da en önemlisi ise bu hile ile oyun içerisin'de kendinize nasıl para gönderebilirsiniz onu anlatacağım.

Benim denediğim method'da
Server'da ESX Script'i olması lazım
Uberin ödeme yolunu kullanarak karakterimize para gönderimini sağlıyoruz.
TÜM SUNUCULAR'DA ÇALIŞIR DİYE BİR MUHABBET YOK TEST EDİN..
Triggers Bölümüne girilecek olan kodumuz:
esx_uber: pay (boşluğu sil)
Hileyi çalıştırmak için fivem.exe'i çalıştır ve oyun içerisin'de lobi'de fark etmez 1 seçeneğini seçip enterlarsanız hile aktif olur.
Menu Key: F4
Eğer kendinize para veremediniz server'da balıkçılık var ise
fishing:brave:givefishtoplayer kodunu yazıp altta ki boşluğa miktarı yazarak kendinize balık gönderebilirsiniz.

:indir:

eyw adaaam

o kadar bilmiyorum ama önceki soruna cevap veriyim event logdan bakıyosun
hocam son olarak mesela çilek tarlasında çilek çıkarıyorum kodla bi kaç taneden sonra reliable network event overflow bu hatayı veriyor sebebini biliyormusunuz? ve ya hiç yaşadınızmı?

Öncelikle Herkese Merhaba,
Bugün size KekHack'in dosyalar aşağı'da en önemlisi ise bu hile ile oyun içerisin'de kendinize nasıl para gönderebilirsiniz onu anlatacağım.

Benim denediğim method'da
Server'da ESX Script'i olması lazım
Uberin ödeme yolunu kullanarak karakterimize para gönderimini sağlıyoruz.
TÜM SUNUCULAR'DA ÇALIŞIR DİYE BİR MUHABBET YOK TEST EDİN..
Triggers Bölümüne girilecek olan kodumuz:
esx_uber: pay (boşluğu sil)
Hileyi çalıştırmak için fivem.exe'i çalıştır ve oyun içerisin'de lobi'de fark etmez 1 seçeneğini seçip enterlarsanız hile aktif olur.
Menu Key: F4
Eğer kendinize para veremediniz server'da balıkçılık var ise
fishing:brave:givefishtoplayer kodunu yazıp altta ki boşluğa miktarı yazarak kendinize balık gönderebilirsiniz.

:indir:

Çok iyi konu fivem yükledigimde denerim.

Oyunlarımdan sıkılmaya başlarsam fivem yükleyip bu hileyi deneyeceğim teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt