FiveM | İstediğiniz Sunucu Paketleri / İçinden istediğiniz scriptler satılır

weshinbox

Diamond Üye
selamin aleyküm

Bildiğiniz üzere fivemde script fiyatları bir arşa çıktı, paranizdan olmayin kankamlar
İstediğiniz fivem sunucuya girebiliyorsam whm var ise tüm paketi / istenilen sc çekilir
Sizin isteyipte çektiğimiz scler tamamen %100 opensourcedir herşeyi değişirsiniz

fiyat: scriptin %50 si / paketin büyüklüğüne göre 1-2k belkide 3k değişen

ödeme: itemsatış

kanitlar / ornek :
knglrp bablo-animations (config sifirladim) --->
knglrp prp-housing-sh --->

kodlarin okunabilir oldugunun kaniti :

Vay amk böyle bişeymi varmış

Bu adam büyük biseyler başarmış sanırsam sunucu paketleri satış konusu gelirmi ustam
kral şu paketi almak istiyorum diyen cikarsa ona ceker paketi satarim ayrı bişi yapmak istemiyorum ama e bunlar öyle machodan tek tıkla dumplar değil full paket satiyorum o yüzden biraz tuzlu 2kyı gecmiyor tabi bu akşam riayı çeker 1000 e paslarım almak isteyen olursa

konu kilit alcak cıkmaz burdan

Son düzenleme:
Piyasada leaked paketleri ve çalıntı scriptleri orijinalmiş gibi yarı fiyatına satmaya çalışmak tam bir emek hırsızlığı İnternetten iki tane hazır araç bulup sunuculardan veri çekmeyi büyük bir yazılımcılık gibi pazarlamanız komedi Yarın öbür gün o opensource dediğin kodların içinden backdoor veya lisans patlaması çıkınca alan adamların sunucuları çöp olduğunda buralarda ağlamaya başlarlar Parasıyla gidip orijinal yapımcısından almak varken ne idüğü belirsiz çalıntı scriptlere para verilmez

Piyasada leaked paketleri ve çalıntı scriptleri orijinalmiş gibi yarı fiyatına satmaya çalışmak tam bir emek hırsızlığı İnternetten iki tane hazır araç bulup sunuculardan veri çekmeyi büyük bir yazılımcılık gibi pazarlamanız komedi Yarın öbür gün o opensource dediğin kodların içinden backdoor veya lisans patlaması çıkınca alan adamların sunucuları çöp olduğunda buralarda ağlamaya başlarlar Parasıyla gidip orijinal yapımcısından almak varken ne idüğü belirsiz çalıntı scriptlere para verilmez
internetten iki tane hazır araç bulmadım kanka internette 2 tane hazır araç bul sen bakalım %100 source cıkartabiliyon mu kimse yazılımcıyım falan demedi aq ben parama bakarım backdoor çıksa zaten o sunucunun sahibine yazık ben temizler kullanır alan adamada atarım knglye 50k + para harcanmış aynı scriptler var 1 lira para vermedim cebimden çıkartıpta :D alan alır almayan orjinalinden alır sanane gofik

internetten iki tane hazır araç bulmadım kanka internette 2 tane hazır araç bul sen bakalım %100 source cıkartabiliyon mu kimse yazılımcıyım falan demedi aq ben parama bakarım backdoor çıksa zaten o sunucunun sahibine yazık ben temizler kullanır alan adamada atarım knglye 50k + para harcanmış aynı scriptler var 1 lira para vermedim cebimden çıkartıpta :D alan alır almayan orjinalinden alır sanane gofik
en iyi scriptler elindeyse niye sunucu açmıyorsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt