global bu boku şemişsinHile felan açmadım az önce oyundaydım çık gir yaptım ban yemişimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
boklufivem ya spof-fresh rc ile kalkıyor demi hocam biliyorsunuzdurglobal bu boku şemişsin
evet aga temizledigin zaman gidiyor geçen ay denemiştim hala öylemi bilmiyorum :/boklufivem ya spof-fresh rc ile kalkıyor demi hocam biliyorsunuzdur
dc gel çözek la korkmayın gl denHile felan açmadım az önce oyundaydım çık gir yaptım ban yemişimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
su dosya silme muhabbeti vardı oluyormu bir tane klasor siliyodun fresh hesap alıp girince kalkıyordudc gel çözek la korkmayın gl den
sadece rc degıssende kalkıyorboklufivem ya spof-fresh rc ile kalkıyor demi hocam biliyorsunuzdur
global yemisim bildigim kadarıyla resme bakarsansadece rc degıssende kalkıyor
spoof ile kalkar hocamboklufivem ya spof-fresh rc ile kalkıyor demi hocam biliyorsunuzdur
global rc hesabını banlıyor suana kadar 10 kere global yemısımdır degısınce 0dan gırıyorum yanı bı problem yok dedıgımı deneyın sonrasında olmazsa spoofa basvurunglobal yemisim bildigim kadarıyla resme bakarsan