Yok sunucu patlatmak değilde dupe fln varsa daha iyi olur pvp gerek yokserver direk ban atmıyor ama bazı özellikleri banlatıyor onun içinde premium menü var sunucu patlatmak gibi birşey düşünmüyorsan redengine yerine pvp hilesi alabilirsin
pvp hilesi mi alcan admin gibi takılmalık hile miKral hike serverdanmı ban atıyor yoksa direkt fivem banmı bide hangi özellikler banlatıyor almayı düşüyorum
admin gibi knk dupe car curt pvpci değilim role cuyumpvp hilesi mi alcan admin gibi takılmalık hile mi
redengine tak diye banmı atar yoksa abartırsammı ban atar ve serverdenmı ban yerim direkt fivemdenmiadmin gibi knk dupe car curt pvpci değilim role cuyum
anticheate bağlı kanka fiveguard varsa trigger kullanamassınadmin gibi knk dupe car curt pvpci değilim role cuyum
redengine tak diye banmı atar yoksa abartırsammı ban atar ve serverdenmı ban yerim direkt fivemdenmi
knk sadece para hilesi ypaıcam laanticheate bağlı kanka fiveguard varsa trigger kullanamassın
abartmıcam snuucunun a.......... s.........cemknk sadece para hilesi ypaıcam la
dedigim gibi anticheate bağlı kanka ve öyle /paraver gibi birşey degil bu sunucuda açık arıyarak buluyorsunknk sadece para hilesi ypaıcam la
abartmıcam snuucunun a.......... s.........cem
bilmediğim için soruyorum ztn kral 2 tane fivem açarak dupe yaptım oldu ama hiç hile açmadımdedigim gibi anticheate bağlı kanka ve öyle /paraver gibi birşey degil bu sunucuda açık arıyarak buluyorsun
kral senden alıcam hileyi bi baksanadedigim gibi anticheate bağlı kanka ve öyle /paraver gibi birşey degil bu sunucuda açık arıyarak buluyorsun