büyük boş yaptın knk atsana dcni bakalım eulenden daha iyi olan hileneben 200 liraya lifetime satıyorum eulen çöp
bilmeden konuşanlar var ya harbi çok sinir bozucu enayi senibüyük boş yaptın knk atsana dcni bakalım eulenden daha iyi olan hilene
Ne satıyorsun kardeşim ? Crackli kekh4ck ? xd..ben 200 liraya lifetime satıyorum eulen çöp
aynen kanka crackli kekhack satıyom xd bilmeden yorum atmayın bi klerede enayiler sizi xd..Ne satıyorsun kardeşim ? Crackli kekh4ck ? xd..
Tüm Execler fix yedi bunlar gibileri fix yemeden önce mahirin kırdığı hileyi satıyordu şimdi onlarda fix yedi tokat atıyorlarNe satıyorsun kardeşim ? Crackli kekh4ck ? xd..
İsim versene ne sattığın hakkında kankam.aynen kanka crackli kekhack satıyom xd bilmeden yorum atmayın bi klerede enayiler sizi xd..
sen ne hakla beni tokatçı ilan ediyorsun acaba bilmeden yorumlar yapmayı bırakın artık topişlerTüm Execler fix yedi bunlar gibileri fix yemeden önce mahirin kırdığı hileyi satıyordu şimdi onlarda fix yedi tokat atıyorlar
Topişler derken Zort yaşı 12 ıkfndjdjsen ne hakla beni tokatçı ilan ediyorsun acaba bilmeden yorumlar yapmayı bırakın artık topişler
12 yaş mı buna koptum işte reelda tek yumrukluksun xd...Topişler derken Zort yaşı 12 ıkfndjdj
Anlatsan ne satıyorsun fivemde?