mwbyte kullanıyourm zor kurulumu var ocean echo ud pahalı biraz ama guzel kururulumiçin 2. bilgisayar usb falan ihtiyacı var amaarkadşalar elimde keyser Crâck var AC'lik yaptıgım sunucuda bi çocuktan aldım deneyemedim format atmak gta5 indirmek vb vb rat mı değil mi nasıl anlayabilirim exeyi açmadan ve bildiğiniz legit fivem pvp hilesi var mı
Adam'a sen ne diyorsun adam ne soruyor reklam mı yapıyorsun gizliden acabamwbyte kullanıyourm zor kurulumu var ocean echo ud pahalı biraz ama guzel kururulumiçin 2. bilgisayar usb falan ihtiyacı var ama

adam exeyi açmadan ve bildiğiniz legit fivem pvp hilesi var mı demiş sondaAdam'a sen ne diyorsun adam ne soruyor reklam mı yapıyorsun gizliden acaba![]()
Kanka, benim arkadaşım kullandı ve global ban yedi. Eğer spoofer'ın yoksa kullanmanı önermem. Onun dışında Virustotalden bakabilirsin veya cg'ye loader'ı yükleyerek insanlardan yardım isteyebilirsin, rat olup olmadığını sorarak.arkadşalar elimde keyser Crâck var AC'lik yaptıgım sunucuda bi çocuktan aldım deneyemedim format atmak gta5 indirmek vb vb rat mı değil mi nasıl anlayabilirim exeyi açmadan ve bildiğiniz legit fivem pvp hilesi var mı
ne kadar surdu yemesi mwpriv plusda oyle birsey olacagını sanmıyrujmKanka, benim arkadaşım kullandı ve global ban yedi. Eğer spoofer'ın yoksa kullanmanı önermem. Onun dışında Virustotalden bakabilirsin veya cg'ye loader'ı yükleyerek insanlardan yardım isteyebilirsin, rat olup olmadığını sorarak.
Arkadaşın dediği gibi Mwbyte kullanabilirsin, ancak mdrp'de oynadığını sanmıyorum. Bu yüzden Mwbyte’a bu kadar para vermek biraz saçma olur. Bunun yerine orijinal keyser vb. tercih edebilirsin veya macho'yu da düşünebilirsin. İçinde kendi Ocean bypass'ı var, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ayrıca yanında lua Executor da geliyor.mwbyte kullanıyourm zor kurulumu var ocean echo ud pahalı biraz ama guzel kururulumiçin 2. bilgisayar usb falan ihtiyacı var ama
İnan bilmiyorum, o kadar detaylı sormadım. Zaten çıkalı çok olmadı, keyser Crâck sanırım yaklaşık bir hafta önce çıktı.ne kadar surdu yemesi mwpriv plusda oyle birsey olacagını sanmıyrujm
arkadaşa katılıyorum mdrp gibi bir yerde oynamıyorsan macho iyi bir seçenek ocean da flan cıkmıyor dediler.Arkadaşın dediği gibi Mwbyte kullanabilirsin, ancak mdrp'de oynadığını sanmıyorum. Bu yüzden Mwbyte’a bu kadar para vermek biraz saçma olur. Bunun yerine orijinal keyser vb. tercih edebilirsin veya macho'yu da düşünebilirsin. İçinde kendi Ocean bypass'ı var, ama ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ayrıca yanında lua Executor da geliyor.
İnan bilmiyorum, o kadar detaylı sormadım. Zaten çıkalı çok olmadı, keyser Crâck sanırım yaklaşık bir hafta önce çıktı.