FİVEM HİLE

Yabuz643

Gold Üye
fivem hilelerinde her hangi bir spoof ban kaldırabiliyor mu yani hesap açıp yeni bir GTA almadan oynayabilir miyim ve öneri ver mı hile ücretli veya ücretsiz

Türk değiller,internet üstünde tzproject olarak aratarak bulabilirsin sunucularına erişim sağlayabilirsin. Direkt olarak discorda yönlendirmek forum üzerinde yasak

TZX demedim zaten,tz dedim. en son izlediğim 3.5 videosunda script çekmeden executor'a kadar her şey aktif şekilde tanıtılıyor
tzyle yapacağı şeyler çok sınırlı mtc veya redengine daha mantıklı değilmi ?

tzyle yapacağı şeyler çok sınırlı mtc veya redengine daha mantıklı değilmi ?
redengine kullanmadığım için bir şey diyemem mtc konusunda da 1 aylık 20 dolar ödemek yerine arkadaş sadece para lazım dediği için 3.5 güncellemesi yayınlandıktan sonra 4 euroya 1 günlük tz alıp işini halledip salabilir,eğer ud konusunda merak ederse de son 2 updatedir tz anlık olarak down'a geçirilmesinin yanı sıra direkt update'e alındığı için üzmüyor pek

redengine kullanmadığım için bir şey diyemem mtc konusunda da 1 aylık 20 dolar ödemek yerine arkadaş sadece para lazım dediği için 3.5 güncellemesi yayınlandıktan sonra 4 euroya 1 günlük tz alıp işini halledip salabilir,eğer ud konusunda merak ederse de son 2 updatedir tz anlık olarak down'a geçirilmesinin yanı sıra direkt update'e alındığı için üzmüyor pek
Up ne zaman biter bitince tz 1 günlük deneme alıp para mı basayım

Up ne zaman biter bitince tz 1 günlük deneme alıp para mı basayım
senin tercihine kalmış konu,tam olarak güncellemesinin sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum çünkü para basmıyorum,genel olarak bildiğim tz için gelicek olan 3.5 güncellemesinde para basma/item basma gibi konular mevcut fakat direkt para basmandan ziyade logda da göze batmaman açısından oyun içerisinde para eden bir itemı basıp satman daha mantıklı olur (ev soygunundan çıkan eşyalar/paket ot/paket meth gibi)

senin tercihine kalmış konu,tam olarak güncellemesinin sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum çünkü para basmıyorum,genel olarak bildiğim tz için gelicek olan 3.5 güncellemesinde para basma/item basma gibi konular mevcut fakat direkt para basmandan ziyade logda da göze batmaman açısından oyun içerisinde para eden bir itemı basıp satman daha mantıklı olur (ev soygunundan çıkan eşyalar/paket ot/paket meth gibi)
Tamam peki ne kadar basmamı önerirsin

hocam iyi güzelde bu adam bilgisi olmadan girdiği gibi yaptığı ilk eventinde fg yicek gibi hissediyorum hayırlısı

hocam iyi güzelde bu adam bilgisi olmadan girdiği gibi yaptığı ilk eventinde fg yicek gibi hissediyorum hayırlısı
yani kendi yapacağı iş o,redenginede de muhtemelen fg configli basacak yine aynı mantığa çıkacak en azından tznin içinde ki scriptler anladığım kadarıyla kendi scleri olduğu için biraz da olsa kurtarma şansı var

Tamam peki ne kadar basmamı önerirsin
kankam aktif yetkili saatine bağlı oyuncu vaktine bağlı değişir bu bana kalsa ben 20 tane basar satarım belirlikli aralıklarla

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt