dc den ulaş yardımcı olayım panetisxfivem hilelerinde her hangi bir spoof ban kaldırabiliyor mu yani hesap açıp yeni bir GTA almadan oynayabilir miyim ve öneri ver mı hile ücretli veya ücretsiz
Attımdc den ulaş yardımcı olayım panetisx
yardımcı oldumu arkadaşdc den ulaş yardımcı olayım panetisx
Yok benim çok bilgim yok dedim o da anlattı bir şeyler ilgilenmediyardımcı oldumu arkadaş
Aim wh attı Cg den 1 taneyardımcı oldumu arkadaş
Ben para hilesi arıyorumyardımcı oldumu arkadaş
Dc sunucusunu atar mısın var sa yavuzz002tzproject güncellemede şuan fakat güncellemesi bittiği zaman tzproject tercih edebilirsin gibi duruyor, 3.5 versiyonunda dumper gibi özellikler aktif gözüküyor
arkadaş dupe yapmak istiyor pvp menü değiltzproject güncellemede şuan fakat güncellemesi bittiği zaman tzproject tercih edebilirsin gibi duruyor, 3.5 versiyonunda dumper gibi özellikler aktif gözüküyor
Türk değiller,internet üstünde tzproject olarak aratarak bulabilirsin sunucularına erişim sağlayabilirsin. Direkt olarak discorda yönlendirmek forum üzerinde yasakDc sunucusunu atar mısın var sa yavuzz002
Fiyat bandı ne oluyor ve Türkler mi
TZX demedim zaten,tz dedim. en son izlediğim 3.5 videosunda script çekmeden executor'a kadar her şey aktif şekilde tanıtılıyorarkadaş dupe yapmak istiyor pvp menü değil