TheMagician
Gold Üye
Aktif cracklenmiş undetected fivem hilesi var mı ? Yada makul bir fiyata aimbot vs şeyler lazım.
1900 tl mi vericem sence bir hileye ?kanka 100 euro ya benim arkadaş satıyor ücretsizler direk ban atıyor
kullanacağım sadece pvp serverında aimbotyani verme bencede![]()
Aylık bir şekilde 25 euro fiyatına eulen var diye biliyorum, açıkçası haricinde undedected bir hile yok maalesef, aynı zamanda düşük bütçeli hilelerde ban yedirebiliyor önermem.Aktif cracklenmiş undetected fivem hilesi var mı ? Yada makul bir fiyata aimbot vs şeyler lazım.
yaklaşık 1 ay Crâck hile kullandım hiçbirşey de olmadı zamanında (kek hack)Aylık bir şekilde 25 euro fiyatına eulen var diye biliyorum, açıkçası haricinde undedected bir hile yok maalesef, aynı zamanda düşük bütçeli hilelerde ban yedirebiliyor önermem.
Fakat artık denerseniz ban yersiniz, bende zamanında kullandım ve kek hack üzerinden ban yedim. Şuandan bahsediyoruz " Zamanında " sözcüğünü kullanamayız.yaklaşık 1 ay Crâck hile kullandım hiçbirşey de olmadı zamanında (kek hack)
anlatmak istediğim o değil. Crâck hilelerin ban yedireceğini düşünmediğimden bahsediyorum eğer sağlamsaFakat artık denerseniz ban yersiniz, bende zamanında kullandım ve kek hack üzerinden ban yedim. Şuandan bahsediyoruz " Zamanında " sözcüğünü kullanamayız.