CioTR
Gold Üye
kanka anticheati olan swlerde ölümsüzlük falan ne varsa fulleme bazı özellikleri aç sadecehileyi denedim 2 sv ban attı ama çalışıyor
kanka anticheati olan swlerde ölümsüzlük falan ne varsa fulleme bazı özellikleri aç sadecehileyi denedim 2 sv ban attı ama çalışıyor
calistiramadim ben aqkanka anticheati olan swlerde ölümsüzlük falan ne varsa fulleme bazı özellikleri aç sadece
arap sunucularında actım sıkıntı cıkmadı tr de 2 sunucu banladınerde calistirdin knk ben calistiramadim 3 sv de denedim
Kanka hileyi mi açamadın özellikleri mi açamadın?calistiramadim ben aq
Trdeki anticheatli sunucular banlıyor 51. bölgede falan sınırsız mermi vs. çalışıyorarap sunucularında actım sıkıntı cıkmadı tr de 2 sunucu banladı
Çalışıyor mu?Hile Yapımı:
-FİVEM İ AÇIN
-EXE DOSYASINI AÇIN VE N TUŞUNA BASIN
-Menü Tuşu:İnsert
Durum: UnDetected 27.11.2021 ÇALIŞMA ORANI SUNUCUDAN SUNUCUYA DEĞİŞİR ÇOĞU SUNUCUDA ÇALIŞMAKTADIR
Hile nin linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resim:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yenilikler:
Esp
Aimbot
Teleport To Waypoint
Godmode -Semi Godmode
Araba Özellikleri
Sekmeme Ve Silah Özellikleri
External Hack
Ve Daha FazlasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ruins pvpde esp yi aimbotu falan denedim olmadiKanka hileyi mi açamadın özellikleri mi açamadın?
Trdeki anticheatli sunucular banlıyor 51. bölgede falan sınırsız mermi vs. çalışıyor
Ruins pvp ban atabilir sunucuya girdikten sonra hileyi açıp espyi aktif edip öyle aimbotu açın esp aktif olmuyorsa o sunucuda hile çalışmıyordur yüksek ihtimal görünmezlik ile vs de deneyebilirsinizruins pvpde esp yi aimbotu falan denedim olmadi
çalışıyorÇalışıyor mu?
kanka görev yöneticisi gir ayrıntılar de 1800 lü bişey görüyorsan çalışıyor demek görmüyosdan çalışmaz stars community de full çalışıo kötü anticheat olması gerekruins pvpde esp yi aimbotu falan denedim olmadı
antixheat mixas sa kullanma dostum sunucu ban yersin global ihtimali 0hileyi denedim 2 sv ban attı ama çalışıyor
Eline Sağlık BromHile Yapımı:
-FİVEM İ AÇIN
-EXE DOSYASINI AÇIN VE N TUŞUNA BASIN
-Menü Tuşu:İnsert
Durum: UnDetected 27.11.2021 ÇALIŞMA ORANI SUNUCUDAN SUNUCUYA DEĞİŞİR ÇOĞU SUNUCUDA ÇALIŞMAKTADIR
Hile nin linkiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resim:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yenilikler:
Esp
Aimbot
Teleport To Waypoint
Godmode -Semi Godmode
Araba Özellikleri
Sekmeme Ve Silah Özellikleri
External Hack
Ve Daha FazlasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir