aldınmı open src
daha önce bir kaç hilenin offsets fln değiştirdim sıkıntı çekcemi düşünmüyorumaga kaliteli geliştirebilceğim open source varmı offsetsler güncel değilse güncellerim herhalde çok karışık değildir umarım iyi günler varsa iyi source atan çok iyi olur sizleri seviyorum
dostum dc erenreyhan offsetleri satarım alırım dersentoxic mesajı kınıyorum konuya daha fazla yazmazsanız sevinirim
daha önce bir kaç hilenin offsets fln değiştirdim sıkıntı çekcemi düşünmüyorum
dostum güldürme sabah sabahdostum dc erenreyhan offsetleri satarım alırım dersen
YAA ÇEN BÜYÜDÜNDE Aİ İLE BOKLU MENÜMÜ YAPICAN ÇEEEENdostum güldürme sabah sabah
sağol reisim birazdan incelicemLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
open source oldugu icin vt yok
reis yok ol ya hareketlere bak ai ile diyor bide kafayı yersinYAA ÇEN BÜYÜDÜNDE Aİ İLE BOKLU MENÜMÜ YAPICAN ÇEEEEN
antigravtiy'e bana fivemin offsetlerini ver! diye emreden adamsın la :dzaten forumda baya source var insanlar ne önericek onu merak ediyorum kesin daha bilgili daha kaliteli source onerip atacak insanlar vardır
sağol reisim birazdan incelicem
reis yok ol ya hareketlere bak ai ile diyor bide kafayı yersin
go file hariç farklı here upload edermisin rica etsem ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
open source oldugu icin vt yok
kardeşim visual studio kullanıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum veletlik yapma forumda aq senimi çekçez senin boktan sourceni almadık diye ne bu tatava aqantigravtiy'e bana fivemin offsetlerini ver! diye emreden adamsın la :d
bir siteden aldıgım icin ypamıyorumgo file hariç farklı here upload edermisin rica etsem ?
kardeşim visual studio kullanıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum veletlik yapma forumda aq senimi çekçez senin boktan sourceni almadık diye ne bu tatava aq