LucianoWilson
Diamond Üye
teşekkür ederimBilgilendirici ve gerçekten yardımcı bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederimBilgilendirici ve gerçekten yardımcı bir paylaşım olmuş ellerine sağlık
mwbyte yaz gir hocamhilenin dc flan paylasabilir misin googlede bulamadım ayrıca cevabın içinde teşekkür ederim.
reis bildirim için teşekkür ederiz fakat bu konu inan biraz beni üzdü ben daha cok executor tarzı beklerdim aimbot esp değilde bu konu hakkında güncellemen ne zaman gelecek .Uzun zamandır beklediğinizi biliyorum gecikme için kusura bakmayın Alınmaması gereken hile yapımcılarının kesinlikle alınmaması hatalarından ders alması gereken bir konu umarım sağduyu ile karşılayıp sadece FiveM TR Communitysine hizmet ettiğimizi anlarsınız GUNRP Sevdalısı arkadaşlarımızı aydınlattıysak ne mutlu bize yeni bir listeyle yeni bir tarihte tekrardan görüşmek üzere.
Alınmaması gereken hileler ;
Lavender Premium ; İlk çıktığı dönem bir anlık heyecan yaşamıştık aynı duyguları Stopped'de de yaşamıştık fakat maalesef gerekli başarıyı sağlayamadılar.
Leak GUI ve public source skandalı diyebilirim eğer enterprise Ocean sahibi herhangi bir sunucuya girerseniz yakalanma olasılığınız çok yüksek çünkü bypass schedule sonucu
ile karşılaşacaksınız.Yapımcı kadrosunun fikir ayrılıkları sebebiyle dağılması exitscam olabilitesini bir hayli yükseltiyor umarım kısa zamanda yapımcı kadrosu bir açıklama yapar ,
yapımcıya başarılar katkıları için teşekkürler.
Runner & Plus ; Daha önce ki yapımlarda projeden stealer çıktığı ve customer kadrosunun bazı bilgilerini logladığını yayınlamıştık burda ki yorum yapımcıya değil yapıma,
Eski sürümlere nazaran driverlerini güncellemiş bu pozitif bir gelişme makul bir aimbota sahip fakat memory aimbot olmadığı için fiveguardın algılaması çok sürmüyor Vivo dostumuzun bunu çözebileceğini düşünüyorum
ek olarak esp olarak Lavender ve eski Konxec'ten bir hayli gelişmiş durumda (External bir yapıya göre fps drop oranı daha düşük optimize) fakat fiyat bandına göre undedect süresi bir hayli kısa
6000-7000 tl arası ödeme yaptığınız bir hile (Plus custom buildden bahsediyorum) Ocean veya Custom Echo gibi scannerlarda yakalanmamalı Vivo bunları zamanla fixlese bile neredeyse iki günde bir dedect oluyor
umarım zamanla bunu çözebilir yapımcıya başarılar katkıları için teşekkürler.
Monster Bypass + TZX External ; Ortalama ikisini 70 euro gibi bir meblaya çözebiliyorsunuz fakat ortalama bir Screensharerin dedect süresi 10 dakika ben zevk alayım
banlanma kaygım yok hilenin keyfini çıkarayım diyorsanız TZX externali tek başına kullanabilirsiniz keybind ve fov çeşitliliği muazzam fakat Monster bypass kullansanız da kullanmasanız da ocean sonucunuzda
TZX External'in bağlı olduğu api dedect olduğu için cheating sonucu çıkıyor paranıza yazık olmasın Zebulo eğer burayı görüyorsan artık bunu düzeltmelisin.
Saytus External ; Brezilyalı dostlarımızın yaptığı public source bir yapım unload & clean traces iddiası var fakat kesinlikle doğru değil kullandığım süre zarfı boyunca
kötü bir aimbot kullandığımı hissettim ve esp'si hiç smooth değildi beni gameplay sırasında bir hayli rahatsız etti fiyatı ortalama aylık 15-20 euro arası tabii only crypto
herhangi bir enterprise ocean'kullanıcısı tek bir scan ile yakalayabilir banlanma kaygınız varsa kullanmayınız.
XRC ; Radecc adlı Brezilyalı dostumuzun yaptığı hile maalesef 3095 FiveM sürümün'de tam çalışmıyor ve bazı fonksiyonları sürüm farketmeksizin bozuk özellikle en önemli
özelliklerden birisi olan visible check(noclip ve duvar arkası adamları target dışı bırakma) bazı yerlerde çalışıyor bazı yerlerde çalışmıyor aimbotu da hiç smooth değil.
Fight esnasında noclipte izleyen bir admini vurma olasılığınız çok yüksek target dead ayarı açık olsa bile bazen silent aimbot mermileri ölülere gidebiliyor tavsiye etmiyorum
ve yakın zamanda sourcesi leaklendi kullanmanızı önermiyorum.
Anti Echo Bypass ; Çıkış yaptığı günden itibaren sürekli dedect olan bir bypass , Bypass demeye dilin varmıyor fakat kullanmanızı önermem para tuzağı bu dönemde para kazanmak çok zor
paranızı çöpe atmayın Ocean StreamProof dedect'i bile çözemediler gereksiz 110 euro vermeyin.
Exent Bypass ; İlk çıktığı dönemde güzeldi fakat exitscam attılar hala bir kaç reselleri ayakta diye sizleri uyarıyorum asla önerdiğim bir yapım değil Ocean bu adamlara nefes aldırmıyor
döneminde 120 euro idi normal buildleri fakat sonrasında zam yaptılar şuan ki fiyatını satışta olmadığı için bilemiyorum fakat Reseller tuzağına düşmeyin ve Dedect.
Alınabilir & Geliştirilme aşamasında ki hileler ;
Stopped External Advanced ; Stopped Bypass'ın external pvp toolu şuan için dedect fakat bypass ile kullanıldığında undedect olarak kullanabiliyorsunuz ve Bypass satın alan kullanıcılara
indirim yapıyorlar bence driver olarak gelişmiş bir hile aimbotu eski ghost external gibi kaliteli ve smooth bypassız kullanmanızı tavsiye etmiyorum 3 aylığı bypass harici 30 dolar bandında
bypass'ta lifetime olarak 120 dolar bandında F/P olmasa'da başarılı fakat şu yanılgıya düşmeyin Stopped Basic External kullanırsanız Ocean ve Echo 'da stringleri cirit atıyor
anında yakalanırsınız kullanıcılara önerim Stopped External Advanced.
Xenon Bypass & Xenon Solution ; Bypass bakım sürecindeydi en son fakat kaliteli bir yapım en azından diğer yapımlardan farklı işler yapılmış.Umarım ikinci bir Susano Bypass vakası yaşanmaz
Aimbotu gayet smooth ve Memory aimbot Fiveguard dedect süreci daha uzun tabi cfgden cfgye değişir.Denenmesini öneririm ortalama fiyat aralığı bypass ile beraber 120-140 euro bandında olacağı tahmin ediliyor.
ve en son undedect'idi (10.09.2024)
Monesy Bypass & Skript.gg ; Bir dönem powershell dedectinden dolayı bir hayli yuhaladığımız Monesy hatasını düzeltip sorunu çözüme kavuşturmuş napolili dostlarımız aynı zamanda gui değişikliğine gitmiş.
Gözünüz kapalı bir şekilde kullanabilirsiniz soracak olanlara Skript Stealth mode desteği de mevcut ve yeni güncellemede hide taskbar & Streamer mode her sürümde çalışıyor
Son satın alım fiyatı lifetime 250 euro (custom) ve aylık 20 euro skript ücreti.
MWBYTE Private ; L3V1P dostumuzun yapımcılığını üstlenmiş olduğu bir yapım Priv severler bir hayli memnun kalacak şuan betada olmasına rağmen yoğun rağbet görüyor şuan Priv hilelerin arasında ki en iyi silent aimbot (driver)
diyebilirim yapımcı kadrosu bir hayli ilgili ve sürekli güncelleme yapıyorlar özellikle dynamic esp ve car healt esp özelliği çok hoşuma gitti çoğu hileye nazaran esp lag oranı bir hayli düşük ben büyük sunucularda donaterim
veya isim sahibi biriyim yakalanmak istemiyorum diyorsanız kesinlikle biçilmiş kaftan 6 aylık fiyatı 7000 tl bandında kalite performans diyebileceğimiz kategoride referansınız varsa indirim yaptıklarına dair duyum almıştım şansınızı deneyin derim.
SON YORUM ; Benim aktif olarak kullandığım Monesy Bypass ve MWBYTE Private çünkü yakalanma konusunda hassasım tavsiyem ikisi arasındadır tercih size kalmış. MWBYTE çok kapsamlı ve ilgili bir yapım aktif olarak ortalama 10 gündür kullanıyorum bakım aralıkları oldukça kısa
,Monesy'e gelecek olursak son derece başarılı fakat Skript.gg'nin Random ban atma politikası olduğunu unutmayın bu ban monesy ile alakalı bir durum değil monesy sadece bypass sorun skriptsel , Skriptten ban yeseniz bile Bypassınız kalıyor.
Executor olarak sana önereceğim tek ürün Red Engine ve FMA lua diğer hiç bir executorla iş yapamazsın diye düşünüyorum mtc global attırıyor tavsiyem değil.reis bildirim için teşekkür ederiz fakat bu konu inan biraz beni üzdü ben daha cok executor tarzı beklerdim aimbot esp değilde bu konu hakkında güncellemen ne zaman gelecek .
benim bildiklerim
redengine
eulen
mtc
dahası varmı bilmiyorum vardır illaki bekliyorum konunu
Eulen lifetime almıştım zamanında elden çıkarmak lazım ozamanExecutor olarak sana önereceğim tek ürün Red Engine ve FMA lua diğer hiç bir executorla iş yapamazsın diye düşünüyorum mtc global attırıyor tavsiyem değil.
redengine benim bildiğim isolate fma menülü değil f8 ile kullanıldığı için çalışmıyor diye biliyorum redenginedeExecutor olarak sana önereceğim tek ürün Red Engine ve FMA lua diğer hiç bir executorla iş yapamazsın diye düşünüyorum mtc global attırıyor tavsiyem değil.
Hayır esc basınca kullanabiliyorsunredengine benim bildiğim isolate fma menülü değil f8 ile kullanıldığı için çalışmıyor diye biliyorum redenginede