govtr
Diamond Üye
- İletişim

alakasi yokTEST SERVERDA ACAR İSE ATAR NE YAPTIGINA BAGLI SİLAH BASAR VEYA BASKA BİRSEY SPAWNLAR DİREKT BAN
alakasi yokTEST SERVERDA ACAR İSE ATAR NE YAPTIGINA BAGLI SİLAH BASAR VEYA BASKA BİRSEY SPAWNLAR DİREKT BAN
VAR HOCAM BEN TEST SERVERDA ACTIGIM İCİN GLOBAL YEDİM ARABA ARAC BASTIM ROKET MOKET ATTIMalakasi yok
hilenden kaynaklıdır adhesive atiyor veya bir sonraki fivem updatesinde ban dalgasi geliyorVAR HOCAM BEN TEST SERVERDA ACTIGIM İCİN GLOBAL YEDİM ARABA ARAC BASTIM ROKET MOKET ATTIM
hoo öyle mi kanka ne kullanarak roket attın test serverda bakalımTEST SERVERDA ACAR İSE ATAR NE YAPTIGINA BAGLI SİLAH BASAR VEYA BASKA BİRSEY SPAWNLAR DİREKT BAN
KAYBOL YA BURDANhoo öyle mi kanka ne kullanarak roket attın test serverda bakalım
aga ben kendi projelerimi bir cok kez denedim ban yemen icin internal kullanman gerekTEST SERVERDA ACAR İSE ATAR NE YAPTIGINA BAGLI SİLAH BASAR VEYA BASKA BİRSEY SPAWNLAR DİREKT BAN
inject methoduna gore degisiyor minhook ile yaptıysan vesaire ise ultra detectaga ben kendi projelerimi bir cok kez denedim ban yemen icin internal kullanman gerek
osurdun buraya devamını getiremiyosunKAYBOL YA BURDAN
hilenin adını versene kankadediklerini yapıyom hile nası global atıyo onu anlamadım boklu bisi değil bide 1 kez attı tekrar atıyo sonra discord aynı oldugu icin filkanmı