fivem global ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haytalican

Silver Üye
global ban yiyorum hilem external olmasına ragmen bayada priv bi hile 1 kere yedikten sonra basıma bela oldu 4 gunde bir yiyorum rc değişssemde dcde değişmek istemiyorum dc değişmeden cozulmezmi

global ban yiyorum hilem external olmasına ragmen bayada priv bi hile 1 kere yedikten sonra basıma bela oldu 4 gunde bir yiyorum rc değişssemde dcde değişmek istemiyorum dc değişmeden cozulmezmi
spoff varsa atarmısın global ban için

fivem appdatadan bişey silmen gewrekiyor global ban için

onları siliyorum zaten global banı kaldırıyorum yine global atıyor

windows+r appdata yaz local e gir digitalelementmi ne bisey var onu sil yeni fresh rc al fivemı aç girerken hesap isticek freshi gir fix

external bir hilenin global ban atması ımkansız gıbı bırsey emin misin external olduguna daha oncesınde cok kez kullandım ama hıc denk gelmedım

arkadas global banı kaldırıyormus neden globalyedigini sormus hangi hile kanka

hilenin adını verirsen anlariz

external bir hilenin global ban atması ımkansız gıbı bırsey emin misin external olduguna daha oncesınde cok kez kullandım ama hıc denk gelmedım
TEST SERVERDA ACAR İSE ATAR NE YAPTIGINA BAGLI SİLAH BASAR VEYA BASKA BİRSEY SPAWNLAR DİREKT BAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt