tanıtım video 2dk
Hile Özellikleri:
- God Mode & Infinity Armor: Ölümsüzlük ve sınırsız zırh.
- OBS Bypass (Yayın Koruması): Yayın veya ekran kaydı alırken hilenin ekranda görünmesini engeller.
- Fly & No-Clip: Duvarlardan geçebilme ve haritada serbestçe uçabilme.
- Teleport: Belirlenen veya seçilen koordinatlara anında ışınlanma.
- ESP, Aimbot & Triggerbot: Rakip oyuncuları duvar arkasından görme (ESP), otomatik nişan alma (Aimbot) ve hedef geldiğinde otomatik ateş etme (Triggerbot).
- Renk Özelleştirme: Menü ve ESP görsellerinin renklerini isteğe göre kişiselleştirme.
not: External oldugu için fivem global ban yemessiniz
Neden Ücretsiz Paylaşıyorum?
"FiveM hilesini neden bedava veriyorsun?" diyebilirsiniz. Normalde piyasada 20 dolar civarına satıldığını görüyorum. Ücretsiz vermemin sebebi; zamanında ben de çok bedava hile aradım, hatta bu yüzden bilgisayarıma RAT (virüs) bile bulaştırdım. Zaten iki hafta sonra gerçek hayattaki işlerim nedeniyle sanal ortamlarda olamayacağım. Kodların bende kalıp çöp olması yerine insanlarla paylaşayım dedim.
VirusTotal’de neden virüs olarak göründüğünü bilmiyorum; enjeksiyon (inject) bile yapmıyor. Ama tabii benden açık kaynak kod (SRC) beklemeyin. Matrix mantığını ayarlayacağız diye Antigravity ile canımız çıktı, bakmadığım örnek kod kalmadı.
Hilenin Özellikleri ve Detayları:
- God Mode & Infinite Armor (Ölümsüzlük ve Sınırsız Zırh): Anti-cheat (hile koruması) sistemlerine takılmaz çünkü loglara düşmez. Normalde bu değerleri direkt artırırsanız l0g düşer; fakat bu yazılım değeri sabit tutup donduruyor, düşer düşmez de anında yükseltiyor. Bu sayede yakalanmıyor.
- Fly / No-Clip (Uçma): Harici (external) bir uçma yazılımı olduğu için normal yürürken 5 saniyeden fazla uçarsanız anti-cheat loglarına düşebilir ve yakalanabilirsiniz. Bu yüzden normal haldeyken fazla havada kalmayın. Ancak araç içindeyken uçarsanız anti-cheat'in bunu tespit etmesi oldukça zordur.
- Teleport (Işınlanma): Fly özelliğindeki riski bildiğim için teleport sistemini geliştirdim. Teleport kaynaklı ban yemenizin imkanı yok, bu konuda çok net konuşuyorum. İstediğiniz kendi koordinatlarınızı da sisteme ekleyebilirsiniz.
- ESP (Wallhack): Klasik ESP; ekstra anlatılacak bir durumu yok. İskelet, kemik ve keskin nişancı (snapline) çizgileri mevcut.
- Aimbot & Triggerbot: Aimbot tarafında Raw Input sistemini oturtamadım. Bu yüzden Aimbot'u kullanacaksanız oyun ayarlarından fare metodunu (Mouse Method) Windows olarak ayarlamanız gerekiyor. Triggerbot ise bildiğiniz standart mantıkta çalışıyor.
Önemli Not:Hile sınırsız (lifetime) sürümdür. Her açılışta kendi içinde geliştirdiğim sağlam bir dumper sayesinde güncellemeleri kendi halleder. Son olarak; God Mode özelliğini sadece Daddy PVP sunucusunda açmayın, onların koruması yüksek. Onun dışındaki tüm sunucularda rahatça kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dosya sifre : 123
Hile key:ELWIDBABA1122a
metine grammer eklettim yapay duruyor ama güzel, şimdi son bişi dicem hile incelenmeden "inanasım gelmedi" falan demeye gerek yok incelendikten sonra test yapabilirsiniz