Open Source Fivem Executor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Marcuus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marcuus

Master Üye
İletişim
k2f3Uz8.jpeg

Status: Yeterince Test Edilmedi

Nasıl Çalıştırılır
  • Dll'i bilgisayarınıza indirin​
  • Process Hacker üzerinden fiveme sağ tıklayıp sırasıyla Miscellaneous > Inject DLL... dlli seçerek çalıştırabilirsin

Dw & Virüstotal Sonuçları

Çalışmayan source üzerinde değişiklikler yapılmış ve fixlenmiştir.

Bu exekutor lua nerden bulabiliriz para yada silah basamk için bide başka şeyler kodlar varmı

k2f3Uz8.jpeg

Nasıl Çalıştırılır
  • Process Hacker üzerinden fiveme sağ tıklayıp sırasıyla Miscellaneous > Inject DLL... dlli seçerek çalıştırabilirsin

reis aynı src daha kaç kere paylaşacaksınız method aynı menu public src detected sadece menu içindeki yazıyı ve menu renklerini editleyip atmışsın

eac veya wave olan her sunucuda oto ban garantili

src ile geliştirmeler yapılıp ud yapılabilir priv olarak kendi kullanımın için önemli olan calısması bu arada eac wave olan sunucularda bunu direk acınca ban olmuyor diye biliyorum kullanılan luaya vs bakmıyomu direk executorda ban atabiliyormu

k2f3Uz8.jpeg

Nasıl Çalıştırılır

gelistirilmediği sürece her türlü global ban atacak

src ile geliştirmeler yapılıp ud yapılabilir priv olarak kendi kullanımın için önemli olan calısması bu arada eac wave olan sunucularda bunu direk acınca ban olmuyor diye biliyorum kullanılan luaya vs bakmıyomu direk executorda ban atabiliyormu
atıyor random tr serverine girdim registercommand attım sadece komutu çalıştırmadan eac attı bu menu değilde bakma sen işte aynı methodlu başka src farkı yok menu dışında

k2f3Uz8.jpeg

Nasıl Çalıştırılır

executor ıcın lua nerden bulabılırız ucretsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt